reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

ja wlasnie zalozylam huggiesa a pozniej wzielam mala do nosidelka, bo troche marudzila (ktore nota bene jest do d... musze kupic chuste :confused2:) i po pol zaczela juz calkiem sie krecic,wiec stwierdzila,ze idziemy na gore sie pobawic. wyciagam z nosidelka, a ona mokra az po piersi i zprzodu i z tylu,ale tak kompletnie. tylko pytanie,czy to przypadkiem nie nosidelko scisnelo i wszystko sie wylalo? ale nawet jesli to pieluchy tez mialy swoj udzial,bo wczoraj tez probowalam, miala pampersa i nic.
a z tych zwyklych z morrisona sa ok, probowalam 2 paczki jedynek. kupilabym jeszcze,ale u mnie w miescie nie ma morrisona a specjalnie jechac mi sie nie chce. cena to chyba polowa z pampersow;-)

reklama
Nie podnosic, ale przy przewijaniu jak lapie za te nozki i podciaga do gory dupke ciagnac za nie. Czy ja jakas slepa jestem :eek:

Dziunka,w tym temacie się z tobą zgadzam. :-) Też pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, że Zawitkowski ciągnie dziecko za nóżki. Mi też kategorycznie zabronił tego lekarz z poradni prelukacyjnej. :-)

ja probowalam te z tesco, ale one jakos tak pecznieja jak sie siuski zbieraja..... ostatecznie kupuje pampersy, jhak tylko sa jakies promocje to kupuje wiecej.....ostatnio wlasnie w morissonie byly pampersy active fit za £5...i sa super.....najlepsze pieluszki jakie mialysmy.....:tak:

najpierw byla promocja w wilko a potem w morrisonie i mam cala szafe zapchana pampersami od 3, 4 , 4+ i niewiem czy 5 nie mam :-D
ale mam niektore acti fit, jakies simply dry i te na noc z ksiezycem i 12h

Dziunka,w tym temacie się z tobą zgadzam. :-) Też pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, że Zawitkowski ciągnie dziecko za nóżki. Mi też kategorycznie zabronił tego lekarz z poradni prelukacyjnej. :-)
no ja za nóżki nie ciągnę, ale kręcę dzieckiem na przewijaku na prawo i lewo :) tylko ja nie za nóżkę, a pod dupkę łapię

a czy ktoras z was pielu****e wielo bo rzadko jestem ostatnio na forum i nie jestem na biezaco
ja przerzucilam sie na wielo i jestem bardzooo zadowolona
nie uzywam zadnych kremow do pupy a Helenka nie ma ani sladu zaczewienienia
nie mowiac juz o skutkach ubocznych wielo czyli to ze ucze sie szyc na maszynie i robic na druyach - do tej pory mialam problemyz przyszyciem guzika :zawstydzona/y:

a czy ktoras z was pielu****e wielo bo rzadko jestem ostatnio na forum i nie jestem na biezaco
ja przerzucilam sie na wielo i jestem bardzooo zadowolona
nie uzywam zadnych kremow do pupy a Helenka nie ma ani sladu zaczewienienia
nie mowiac juz o skutkach ubocznych wielo czyli to ze ucze sie szyc na maszynie i robic na druyach - do tej pory mialam problemyz przyszyciem guzika :zawstydzona/y:

Ja nie, ale na chustoforum masz watek o pieluchach. Zreszta tam wiele mam tak wlasnie pielu****e. Ostatnio nawet na spotkaniu Klubu Kangura ogladalam pieluszki i jesli chodzi o kolorystyke to bajer normalnie :-D

Luandzia powiem Ci nawet ze gdyby nie moje lenistwo - bo pampers lapie i wyrzucam, a tu trzeba prac, i to ze nie mam gdzie suszyc to na wielorazowki zdecydowalabym sie napewno. No to doslownie bajer jest :-D

reklama
A moj Julek odparzył sobie skóre miedzy paluszkami wskazującym i srodkowym:wściekła/y: U obu rączek:wściekła/y: To od tego ciągłego ciumkania piąstek w buzi:wściekła/y: Najgorsze jest to ze nie bardzo mam pomysł jak mu to leczyc:wściekła/y: No bo czym posmarowac jak on ciagle do buzi bierze. Narazie w dzien sypie pudrem i kłade rekawiczki a na noc sudokremem. No ale rekawiczki ciagle sciaga a jak nie da rady to rekawiczke wcina. Poprawy nie widze zadnej, a wrecz gorzej jest.
Jak sie stosuje makę ziemniaczaną, moze ona cos pomoze i w miare bezpieczna bedzie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry