Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawiajakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawiajakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji
my tak nosimy!!! rehabilitantka nas tak nauczyła, super wygodna pozycja!obrazek nr 6 po 2 minutach odpadlaby mi reka z moja parowaale potwierdzam, tez wczoraj uslyszalam o takich pozycjach do noszenia
zwlaszcza u nas, z napieciem miesni wzmozonym
![]()
Mam pytanie, i jakos mi pasuje do tego dzialu
Połasiłam sie na promocje i kupilam pieluszki Bella Happy. Jakie macie z nimi doswiadczenia??
Nie wiem, czy to moze zbieg okolicznosci, czy co? - Bo jednoczesnie ida malemu dwie jedyneczki, ale nosil te pieluchy 2 dni pod rzad i byl straszny ryk. Nie moglam go nijak uspokoic, nie plakal tylko nocami, a wtedy mu ubieralam Pampersy, bo nie wiedzialam czy tamte nie zamocza mu lozka. Nast jeden dzien mu ubieralam na powrot Pampersy i wrocilo moje idealne dziecko. Dzis z rana znow sprobowalam Belli i to samo - placz. Po zalozeniu Pampersow spi. Ogladalam go bardzo dokladnie i nie ma ani najmniejszego zaczerwienienia - czyli nic nie podraznia....... Moze byc "cos nie tak" z tymi pieluchami? Uzywa/uzywala je ktoras z Was?

i ja poproszę;-);-)Podobno Zawitkowski jest mocno przereklamowany, ale do mnie przemawiajakby któraś chciała to mam krótkiego ebooka tego pana na temat noszenia i pielęgnacji