reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
ja na razie uzywam bambino faktor 4.

dla dziewczyn z uk, jest taki krem, bardzo tani, £3- £4, ktory jest super na wszelkie problemy skorne maluszka. u mojego w rodzinie dzieci maja AZS i lekarz kazal wyrzucic wszystkie inne kremy i uzywac tylko tego i super pomoglo. nazywa sie Aqueous Cream, mozna kupic chocby w boots. tutaj jest troche informacji na portalu lekarskim, Aqueous cream BP

Ostatnia edycja:
kurcze zupelnie zapomnialam o tym kremie....znam go....zastanawiam sie czy to moze nie jest odpowiednik tego kremu co mary mi przyslala....

ja dla sprawdzenia ostatnio zaczelam mniej smarowac rano i wieczorem i odrazu stan sie pogorszyl na nozkach.....wiec wychodzi na to, ze dalej musze samarowac kilka razy dziennie....bidula moja.....

kurcze zupelnie zapomnialam o tym kremie....znam go....zastanawiam sie czy to moze nie jest odpowiednik tego kremu co mary mi przyslala....

ja dla sprawdzenia ostatnio zaczelam mniej smarowac rano i wieczorem i odrazu stan sie pogorszyl na nozkach.....wiec wychodzi na to, ze dalej musze samarowac kilka razy dziennie....bidula moja.....

Katrenki Oliver ma teraz takie same suche plamy jak Twoja Amelka z tym ze jego nie sa czerwone. Po prostu suche. Jutro kupie ten kremik ktory Banana poleca :tak: mlodego tez musze kremowac co chwilke. Masakra.... :-(

Kupiłam kremik z filtrem 50 Mustelli. Drogi, ale z tego Cold Creamu byłam bardzo zadowolona - po 'Nivea na każdą pogodę' Ala miała bardzo wysuszoną skórę.

A co do kąpieli to wczoraj spróbowałam z dwoma ręcznikami i wycieraniem gdy trzymam Alusię na rękach,potem położyłam na brzuszek i oliwkowałam - i nawet super się udało, bez płaczu tylko z małym kwękaniem przy ubieraniu. Ale dziś już mi się nie udało - gdy odkładałam ją po wycieraniu walnęła się nóżką w stojak od wanny i był lament do samego końca:/. Niezdarna matka :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry