reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

dziekuje dziewczyny czyli musze kupic specjalny olejek do ciemieniuchy tak...
dodam jeszcze ze u nas jest ona tylko że tak powiem z przodu włosów i po bokach troszke...
ja tez uzywalam ten preparat i dzialal u mnie super, ja robilam tak jak na ulotce pisze zostawialam na 24h
a ciemiaczko nie jest tylko u gory na glowce blizej przodu

reklama
MaryMary czy ten krem ktory mi polecilas mozna stosowac na ciemieniuche??
Z ulotki:
Wskazania:
> codzienna pielęgnacja suchej i wrażliwej skóry twarzy i ciała
> ochrona skóry przed niekorzystnym wpływem czynników atmosferycznych
> intensywne nawilżenie i natłuszczenie w przypadku schorzeń manifestujących się nadmierną suchością skóry
>uzupełnienie pielęgnacji skóry w przebiegu kortykosteroidowej terapii miejscowej (m.in. atopowego zapalenia skóry, neurodermitu, łuszczycy)

Stasowalas moze na ciemieniuche ?? (jesli ja macie/mieliscie)

Jaki krem polecacie na takie szorstkie, suche poliki? Mojej mamy synek takie ma i kremuje mu ale to nic nie pomaga :-(

etna tylko że u nas własnie z przodu powstaje taka skorupa....
jutro pojde i kupie ten olejek...bedzie w aptece....

U nas caly czas problemy z glowka, teraz sucha skora, byla ciemieniucha wczesniej... na ciemieniuche stosowalysmy i dalej stosujemy specjalny szampon, ale kupiony w UK, w Polsce pewnie tez maja specjalne szampony, wiec zapytaj w aptece. A c do oliwki to my tu kupujemy pure olive oil czyli czysta oliwe z oliwek, ale w aptece, ona nie ma zapachu i jest inna niz ta stosowana w kuchni, ale naprawde nawilza, nie jest tez tak sztuczna jak oliwki dla dzieci.
Zapytaj w aptece, moze w Polsce tez cos takiego maja.

reklama
Kobiety, ratujcie!
Czy któraś z was stosuje do kąpieli OILLAN?
Ile tego sie daje do wanienki? Nie ma takiej informacji na opakowaniu.
No i najważniejsze?
Czy mozliwe żeby Sonia była uczulona na jakis składnik? :eek: Przeciez to jest łągodzące!
W domu (w Ie) stosujemy Oilatum i wszystko super. 2 dni temu kupiłam Oillan i od tego czasu mamy histerie podczas kąpieli!! :szok:
SONIA NIGDY W ŻYCIU NIE PŁAKAŁA PRZY KĄPIELI! A tu dwa dni z rzedu istna rozpacz!
Dodam ze na bank nie jest wtedy głodna, woda ma właściwą temp. a w pokoju jest ciepło.
Dzisiaj sprobujemy bez tego srodka i zobaczymy ale normalnie nei wiem co myslec :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry