reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

ten zle podobno jest dobry ale niestety moj synek po nich mial krostki na glowie i ciele wiec odstawilam ... i narazie nie bede próbowała zostaje przy mydle bambino :P

Mi wlasnie mydlo nie pasuje bo zostawia taki osad na ciele, sama tez mydla w kostce nie uzywam i dlatego szukam czegos w plynie. A co wy dziewczyny uzywacie?

reklama
A my dzis oficjalnie przeszlysmy na pampersy "czworki":blink:

Bede rezygnowac juz z Oilatum na rzecz Nivea baby, ale teraz nie wiem ktore kupic to Łagodny szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 NIVEA BABY - NIVEA czy to Delikatny żel do mycia ciała i włosów NIVEA BABY - NIVEA Co polecacie?

Ja uzywałam Delikatny żel do mycia ciała i włosów NIVEA BABY - NIVEA . Teraz jednak przeszłam na żel HIPP'a (też 2 w 1) praktycznie ta sama cena a pojemność dwukrotna. Ogólnie polecam oba.

a my do kapieli używamy płynu Oillan-natłuszczający do wody a dodatkowo myje małego mydekiem w kostce bambino nicc mu nie ma a wiekszość kosmetyków mamy właśnie bambino

Ciemieniuszka u nas tez się jeszcze pojawia i znika - i tak w kółko...
Do kąpieli płyn Ojlatum i kremik do smarowania po kąpieli tez Oilatum. Do mycia Top to toe J&J (kończymy butelkę) i przechodzimy na mydełko dla dzieci J&J :tak:

Ciemieniuszka u nas tez się jeszcze pojawia i znika - i tak w kółko...
Do kąpieli płyn Ojlatum i kremik do smarowania po kąpieli tez Oilatum. Do mycia Top to toe J&J (kończymy butelkę) i przechodzimy na mydełko dla dzieci J&J :tak:
u nas to samo i te same preparaty :-D, tylko myelko mamy oliatum:happy2:
a do ciala masc robiona z apteki i jest rewelacyjna, no i ostatnio do kapania dokpilam jeszcze pyl i balsam J&J z tej zielonej serii

reklama
A powiedzcie mi Wasze dzieciaczki nie maja uczulenia na J&J? Bo slyszalam ze to bardzo uczulajace i ze lepiej nie kupowac :baffled:
A ja wyprobuje Hippa i jak sie nie sprawdzi to Nivea.
Z Oilatum rezygnuje, bo mala juz po pierwsze nie taka mala, skorka zdrowa, nie wysuszona. A po drugie wloski coraz dluzsze i jakos slabo wierze w to ze te oilatum je dobrze umyje :baffled:

U nas ciemieniuchy ani widu ani slychu na szczescie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry