reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja niemowlaczka

Ja nie mialam sterylizatora, wszystko gotowalam albo wyparzalam. Podgrzewacz natomiast mialam, ale jest prawie jak nowy bo karmilam piersia. Takie rzeczy zawsze mozna dokupic w razie potrzeby.

reklama
Ja też tylko wyparzałam. Nic złego się nie stało chociaż na początku miałam obsesję zarazków i przed pierwszą kąpielą wyparzyłam .... termometr. :-D

Ja niestety len do sterylizatora wkaldasz i wyjmujesz i wiesz ze musi byc ok , a z wypoazaniem to niestety moja kolezanka jestetrez tego dobrym dowodem bo przytopila chyba juz trzy butelki z aventu "(cena jednej ok 20zl) wiec sporo ja kosztujke wyparzanie ale to tak w formie przerywnika wiecie ze boje sie czy dam sobie rade z dwojka jak bede sama w domku ?? boze co mi przyszlo do glowy drugie dziecko ,...... ale bedziemy je kochac tylko czy na czas bedzie mialo czysta pupe to nie wiem??? ja juz arsenal zebralam do higieny dzidzi spirytus stoi waciki sa sol fizjologicza jest gaziki jalowe , linomag tez zobaczymy o czym zapomnialam ...

reklama
a ja mam tylko bepanthen podobno też się nadaje na odparzenia a jak będzie trzeba m skoczy po odpowiednie specyfiki- mam nadzieję że obejdzie się bez... jakie kupujecie pieluchy? ja kupiłam pampersy rozmiar 1 i ostatnio znajoma mi mówiła że 1 czasami są zamałe:-/

Do góry