Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale te Dada sa tylko jednego rodzaju i nie ma pakowanych po 96 szt. Może kupiłas te Fitti ich nie używałam to nie wiem.sigma pisze:ja również polecam ale te z żabkami wczoraj skusiłam się na promocję 96 szt za 48 zł. ale ze zwierzątkami opakowanie dokładnie te same tylko zwierzątka nie żabki namalowane żałuję że kupiłam dziadostwo jakość o wiele gorsza niż z żabkami NIE POLECAM będę teraz się z nimi męczyć tyle sztuk...
No to chyba rzeczywiscie kupilac FITTI - one sa pakowane po 96szt. Tez sie raz na nie skusilam - sa beznadziejne. Sama cerata i paski po odklejeniu slabo sie trzymaja. Nie polecamsigma pisze:ja również polecam ale te z żabkami wczoraj skusiłam się na promocję 96 szt za 48 zł. ale ze zwierzątkami opakowanie dokładnie te same tylko zwierzątka nie żabki namalowane żałuję że kupiłam dziadostwo jakość o wiele gorsza niż z żabkami NIE POLECAM będę teraz się z nimi męczyć tyle sztuk...