Czarodziejka
Fanka BB :)
Kurczaki biedniusi Mati
Loja Ty badz dzielna i daj znac po wizycie.
Trzymajcie sie kochani
Loja Ty badz dzielna i daj znac po wizycie.
Trzymajcie sie kochani
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i nalepke dzielnego pacjenta i granulki do domu,przynajmnije z nimi nie ma problemu sam buzie otwiera ,żeby mu dać.

.Trzymam kciuki,zeby to ropiejące oczko było efektem zatarcia - buziam i trzymajcie się
Iwonko...Kubusiowi przeszły wymioty
!
. Już po drzemce sobotniej wstał zadowolony i głodny;-)

Mocno trzymam za was kciuki

... było głośno
... szczegółów pisac nie bede ... ale miałam poparcie innych pacjentów, którzy tez włączyli sie do "dyskusji" ;-)

To u nas czeste zjawisko.

( jak się go zapytałam czy da ciociom buzi to tak mocno kiwał główką)
Ja też szczerze mówiąc nie trafiłam jeszcze na godnego zaufania pediatre :-(I wychodzi na to że musimy być mądrzejsze od lekarzy 
:-)