reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze "kopniaki"

U mnie pierwszy kopniaczek odnotowalam 1 stycznia - taki prezencik na nowy rok.
Ale obecnie to duza roznica w odczuwaniu ruchow, bo przy Jasiu dopiero w 22t cos poczulam - mialam z przodu lozysko i wszystko bylo do samego konca tlumione.
Teraz juz widze ze bedzie ostra jazda;-)

reklama
Ostrożnie mogę powiedzieć "ktoś mi pyka w brzuchu"! :-)
Wczoraj pierwszy raz zidentyfikowałam jako nieznanego pochodzenia - a dzisiaj się powtórzyło :-)
Jeśli to to - to fajne :-D

Ja ruchy pojednyńcze i raz na 2 dni czuję od ok.3 tygodni ale 17 styczeń to data którą zapisałam-bo tego dnia zaczęło się wiercenie maluszka i Mamusia to czuła intensywnie;-)

Dorotka powiem szczerze, że na fotelu dentystycznym czułam już przeróżne rzeczy - łaskotanie w brzuchu należy do najbardziej lajtowych ;-) :-D
A poważnie - spora szansa, że to właśnie TO :-)

Esiu ja bylam znieczulona,poza tym ja lubie chodzic do dentysty,ale takie uczucie mialam pierwszy raz,nie nastawiam sie bardzio ale licze ze to TO

a ja dziś rano jak sie wylegiwałam jeszcze w łóżku, dostałam serię kopniaków w prawy boczek !! :)) oczywiście zapisałam to w kalendarzu, bo to pierwszy raz tak zostałam skopana :) czekam na kolejna partie ale narazie ciiiii...sza

reklama
To wcześnie odczuwasz tę czkawkę :-) Moja córcia też miała bardzo często i strasznie mi było jej szkoda, że się tak męczy.

Do góry