reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

Gin powiedział, że mam zapamietać datę kiedy będą takie solidniejsze kopniaczki. myślę, ze w ciagu 2 tygodni coś zacznie się dziać:)

reklama
A ja juz coraz wyraźniej czuje ruchy dzidiusia tzn.nie tylko jak przyłoże ręke do brzucha ale juz jak sobie siedze to ruchy sa silniejsze i os kilku dni kopie co prawda delikatnie ale czuc te kopniaki :-):-):-)

Rano M poczuł przez skóre, i się śmiał bo na usg mały tak skakał, ze gin nie mogł się powstrzyamc ze śmiechu

Rano M poczuł przez skóre, i się śmiał bo na usg mały tak skakał, ze gin nie mogł się powstrzyamc ze śmiechu

Ppatqa ty juz czujesz ruchy ??????????????????:-D fajnie ci :-D
Jestesmy w tym samym czasie ciazy a ja nic nie czuje :crazy: ale moze to dlatego ze
zawsze jak na usg podgladam moja dzidzie to ona zazwyczaj grzecznie lezy i delikatnie sie rusza .moze spokojne bede miala dziecko hihihihihih

Dorka moja dzidzia też tylko raczkami na usg rusza. Juz nieługo będą solidne kopiaki - zobaczysz.

Witam,
Ja jetem teraz w 17 tyg i czuje jak moje maleństwo "szaleje". Jest to druga moja ciąża, w pierwszej poczułam dopiero po 20 tyg. dlatego Przyszłe Mamusie niech sie nie stresują :-) a po drugie każda ciąża jet inna.
:-DPozdrawiam ze słonecznego Bergen

Andzia 21Skoczkiem przez przeszkody jak najbardziej, ja miałam w tym roku postartować, ale i ja i moja kobyłka odpoczywamy.

reklama
A ja już prawie od dwóch tyg czuję maluszka ale niestety jeszcze nie przez skórę ( jakoś tak nie mogę w tym momencie trafić a jak już mam rękę na brzuchu to on akurat przestaje:crazy:) Bo to są raczej takie lekkie kopania po kilka razy i cisza.
Ale tak jak Wy czekam na mocne, solidne kopniaki bo mój M nie może się juz doczekać aż poczuje dzidzie.

Do góry