reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

Ja też czuję swoją dzidzię w okolicy pępka ale także z boku i w dole brzucha. Ale mój M wreszcie dzisiaj poczuł pierwsze kopnięcie...jego mina powiedziała wszystko...

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
a ja oja dzidzie czuje rożnie raz to jest kopniak a innym razem jakby sie przekrecala,rano po lewej stronie a wieczorem po prawej lub na odwrót, czasami pośrodku, zależy jak się ułoży

Nio kochane te nasze malenstwa :-)
Mnie rano dzidzi puknela kilka razy i mialam wam napisa ze jakos malo tuchliwa jest dzisiaj moja dzdzia to ona chyba teraz smakowal truskawek bo sie zaczela wiercic kilka minut po ich zjedzeniu i jestem szczesliwa ze sie rusza :-)

Wczoraj tuz przed snem, Julka polozyla raczke na moj brzuch i czekala na kopniaczki Dzidzi. Z kazdym puknieciem miala usmiech od ucha do ucha. I tak zasnelysmy :) Pomyslec, ze jeszcze trzy lata temu ten moj Szkrabik sam tam byl i mnie pukal... Ale czas leci :)

Dziewczyny - muszę się Wam pochwalić, że wreszcie mój leniuszek dał znak życia!! Pierwsze kopnaczki wczoraj wieczorkiem :-) :-) Takie delikatniutkie pod pępkiem w dole brzucha. Mam nadzieję, że to była dzidzia, a nie jakiś ruch w jelitach :-)

Aniaaa no to super trzymam kciuki aby to było to:tak:
Mój smerfik tez coraz bardziej aktywny. Dla nie go stałe pory to po każdym jedzonku i przed snem jak juz mamusia leży w łóżeczku:-p. Chociaż zdarza sie już ze nawet jak chodze potrafi dac znać o sobie;-)

reklama
Aniaaa widzisz doczekałas sie
Moje dzieciadko pokazało wczoraj cioci jak kopie, ale w dzień ostatnio spokój, szaleje głównie rano i wieczorem, może to rzeczywiscie przez te upału, ale ja też czuje jak siedze lub leże spokojnie a w dzien latam wiec może tez dlatego

Do góry