reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Czrana 79 - z tym jedzonkiem to coś jest!! Dzisiaj na śniadanko zjadłam sporo truskawek i jakieś 30 minut później poczułam sporo kopniaczków... nie wiem czy to znak, że mu/jej smakowało czy raczej forma buntu ;-)

Z tym jedzonkiem to tak jest:-DJa jak cos zjem to po paru minutach zaczyna sie ruszac,a jak cos slodkiego to juz calkiem:-)ruchy w nocy tez czuje.

U mnie tez dzidzia ruchliwa po jedzeniu :-)

Dzis moja dzidzia malo ruchliwa choc od czasu do czasu sie odzywa i daje mi pojedyncze kopniaczki :-)
Z jednej strony jeszcze nigdy nie bylo az tak malo ruchliwe bo czasem to sie dlugo wiercilo a dzis co jakis czas daje pojedyncze ruchy ale ja i tak sie z tego ciesze ze choc pojedyncze kopniaczki sa :-)
Napewno mojej dzidzi udzielil sie moj kiepski humor wiec i moze ona ma zly dzien :-(

Moje Maleństwo tez nie kopie zbyt dużo ale rano jak się przejde i siadam do śniadania to się trochę powierci, po południu się kładę to też daje parę kopniaczkow ale najbardziej lubię jak siedzę za kierownicą i wtedy kopie ...to takie fajne uczucie, noi oczywiście wieczorem przed spaniem kładę się na lewym boku a Dzidzia się wtedy budzi..
Dla mnie to najpiękniejsze chwile ciąży..

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

Ja tez uwielbiam te tańcowanie w moim brzusiu. Mam nadzieję, ze mocno nie będzie kopać mamusi:)

reklama
Do góry