reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

A ja od jekiegoś czasu czuję że jak tylko kładę się wieczorem do spania to moja dziewczynka zaczyna brykanie:rofl2:
Wczoraj chyba z pół godz tak kopała i nie dała mi zasnąć:-D

reklama
U mnie jak wiecie maluszek kopie tak od ponad 2 tyg ale dopiero właśnie prtzed chwilką udało mi sie go podglądnąc. Boziu az mam łezki w oczach. Jaki to pikny widok jak brzusio podskakuje:-p( bo tak to przestawał jak podnosiłam bluzkę:cool2:)
Wogóle jakiś dzisiaj smerfik ruchl;iwy cały czas czuje jak kopie albo sie kręci w brzusiu. Pewnie tez nie moze sie doczekac pierozków

czarna79 ja sama zjadłabym sobie ruskie:-)
Robiłam w tamtym tygodniu ale znowu mi się chce pierożków.
Moja dzidzia też dziś od samego rana bardzo ruchliwa (wie jak ucieszyć mame):rofl2:

Wczoraj sobie leżałam z koszulka podniesioną do góry i nagle patrze i czuję jak mi z brzusia na chwilę jakaś kulka wystaje. Zawołałam M i powtózyło sie to kilkanoscie razy. Małe wierciło się wczoraj cały wieczór - ale to cudne:-D

Ja to non stop leze z odslanietym brzuche i jak tylko czuje ze sie rusza to zaraz patrze na brzuch i tak leze i obserwuje brzuch i sie smieje sama ro siebie jak widac jak sie rusza :-)
Wspaniale uczucie :-)

A moje Maleństwo od wczoraj jest bardzo spokojne, aż sie niepokoiłam bo do popołudnia wogóle nie dawało żadnych znaków ale dopiero po obiedzie dało małego kopniaka i znów cisza. Wolałabym trochę więcej tych kopniaczków.
Trzymajcie za mnie kciuki we wtorek bo wtedy mój wielki dzień, mam usg połówkowe i mam nadzieje, że zobaczę mojego małego leniuszka całego i zdrowego..

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
małaulka napewno wszystko ok z dzidzia
Moja Zuzia to dość ruchliwa jest a wszczególności to jak coś zjem to bardzo ruchliwa się robi widocznie wie co dobre... A mój M jaki jest zadowolony ,że córcia taka ruchliwa... Jak tylko mój M rano wstanie to całuje mnie po brzuszku i mówi Zuzi ,ze ja kocha :-):-)

Do góry