reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy

Ja też kopniaczki czuję codziennie i to w każdej pozycji jak stoję idę siedzę czy leże:-D
A co do bólu kręgosłupu to mam potworny ból np przy wstawaniu jak leże na płasko. nie wiem czy to normalne ale na ostatniej wizycie powiedziałam o tym a on na to że tak musi być:-(
No ale jeżeli wy też tak macie to się uspokajam a dla Julci to zniosę to:tak:
Tylko że czasem trudno mi stać na nogach albo wyprostować się:-(

reklama
lilunia83 u mnie też długo nie mogliśmy wyczuć ruchów a mąż czuje je dopiero gdzieśod 2 tyg a więc od ok 22 tyg. ale każda z nas czuje kopniaczki w innym czasie. Jeszcze się doczekacie;-) Bądźcie cierpliwi;-);-)

Mój jakos nie ma cierpliwości zeby trzymać rękę i oczekiwać...a potem mówi, że nie czuje...ale widział podskakujacy brzusio wiec juz cos.

KAKA u mnie tak samo moj M nie ma cierpliwosci czekac na kopniaki co mu sie dziwie bo ja bym na jego miejscu czekala do skutku ale tak juz chyba faceci maja :-)
Moj woli patrzec heheh :-)

reklama
heh nie wiem czy powinnam sie nie pokoic ale jakies te ruchy mojego dzidziusia sa słabe cosik tam w brzuszku czuje - czasem jednak niezbyt czesto. Czy to cos powaznego, czy poprostu powinnam wiecej lezec , odprezac sie itd bo dzidzius jest zmeczony a moze leniuszka mam w brzuszku ?
Mój męzczyzna tez chciałby poczuc w koncu ruchy ....To 22 tydzien a jakos ta słabiutko to wszystko sie dzieje

Do góry