Witam! jestem mamą 3 miesięcznej Julki, którą urodziłam w listopadzie. pierwszy okres po porodzie dostałam w styczniu. był dośc obfity i trwał 5-7 dni. ale teraz nie mam okresu.nie wiem co się dzieje? a nadal karmię piersia i mam mleko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam! jestem mamą 3 miesięcznej Julki, którą urodziłam w listopadzie. pierwszy okres po porodzie dostałam w styczniu. był dośc obfity i trwał 5-7 dni. ale teraz nie mam okresu.nie wiem co się dzieje? a nadal karmię piersia i mam mleko.
Skoro okres był taki obfity i trwał tak długo to dlaczego nie poszłaś tego skonsultować z lekarzem - żadne forum nie zastąpi ci kontaktu z lekarzem - to on przede wszystkim powinien cię zbadać.pierwszy okres dostałam 2 i pół miesiąca po porodzie..był bardzo obfity i trwał ok 3 tyg..
Justyś po odstawieniu anty organizm potrzebuje często więcej czasu aby dojść do siebie i do regularnych cykli sprzed ciąży. Tak jak po porodzie nie od razu pojawia się okres - podobnie jest po odstawieniu anty. Dodatkowo możesz mieć cykle bezowulacyjne na początku - ale to byłabyś w stanie zaobserwować tylko korzystając z konkretnej metody samoobserwacji.witam mam taki problem przez 3 miesiace kamiłam piesia i po 6 tyg po porodzie zaczełam brac tabletki anty które brałam 2 mies a zakoczyłam branie 22 grudnia i nie mam jeszcze okresu,zauwazłam tez ze po odstawieniu tabletek powiekszyły mi sie gruczoły mlekowe lecz w ciazy raczej nie jestem poniewaz robiłam test i wyszedł negatywny...
nie wiem co mam na ten temat myslec??