Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sama zaczynam mieć właśnie w tym wątpliwości
To nie zazdroszczę
Z kamieniami żółciowymi to nie przelewki i nie dziwi mnie informacja lekarzy o operacji po rozwiązaniu. Życzę ci byś jak najmniej cierpiała z ich powodu.

To jest chyba jedno z najmilszych uczuć na świecie 

Lekarz jak na razie nie widzi powodu do niepokoju. Obym zaczęła w końcu przybierać na wadze, bo ta kruszynka nie będzie miała czego ściągać ze mnie 

Witam kolejną zamościankęroxeen nie moge sobie pozwolic na lekarza tak daleko bo nie mam samochodu. a mieszkam na zamosciu przy banku :]
mam dwa typy - szwagierka podpowiedziala. Szymkowiak i Puka z Roosevelta - w sumie obie dobre i do obu ciezko sie dostac. :] zobaczymy. :]
super, brawa dla Witka że tak ładnie zachowuje się w przedszkoluWitam was koleżanki. Mąż w końcu podłączył nas do kompa i netu i mogę nadawać
Jeszcze trochę zostało nam do rozpakowania, ale generalnie da radę mieszkać. Ja co dzień latam z Witkiem do przedszkola. I muszę pochwalić swojego synka .... dzielnie się sprawuje i jak na razie nie było żadnych problemów![]()
Za to widzę, że tu w miarę spokój nastał ;-) Gdzie się podziewa reszta pilanek?

obyś do tego poniedziałku dotrwała 2w1Jest na tyle nieduży że mogę sobie w domu siedzieć na diecie wysokobiałkowej, w poniedziałek mam wizytę, zobaczymy jakie będą prognozy![]()

normalnie aż sobie przypomniałam te niesamowite uczucia kopniaczków ehhhh zazdroszcze.
Moja dziecinka brzuszkowa wierci się coraz mocniej. Czasem jak przyfasoli to aż tchu mi brakuje ;-) Ale bardzo tęskniłam za uczuciem kręcącego się szkraba w brzuchuTo jest chyba jedno z najmilszych uczuć na świecie
Dwa tygodnie temu byłam u gina i okazało się, że w końcu przytyłam, ale aż 200 gramLekarz jak na razie nie widzi powodu do niepokoju. Obym zaczęła w końcu przybierać na wadze, bo ta kruszynka nie będzie miała czego ściągać ze mnie
Kolejna wizyta za tydzień. I oczekiwane przeze mnie USG![]()

no pogoda nas nie rozpieszczaCass, no tak, snu to na pewno później będzie ci brakować![]()
Kurcze, u nas zimno jest dzisiaj, a wczoraj mimo wiatru było tak fajnie na dworzu. Całe popołudnie spędziliśmy na działce robiąc jesienne porządki na grządkachA dziś pogoda jest typowo sklepowa
![]()

a takie miałam plany na dzisiaj

) tak był wielki rozpacz bo przecież mówiłam ze jak tata będzie szedł do pracy to ona idzie do przedszkola
(wytłumaczenie dlaczego w weekend nie idzie do przedszkola) Ale chorubsko szybko wyleczone i od wczoraj znów śmiga do "przyjaciółek"

w jakiej ciaży ??? ;-)