• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam

Ja Was czytam od czasu do czasu, ale muszę latać za Miśkiem. Nie daje mi wytchnienia! Padam z nóg. Codziennie :no::no::szok::szok::szok:

A Maleństwo kopie w brzuchu słodziutko! W piątek być może dowiemy się kto tam siedzi :tak::tak::tak:;-);-)

:tak::tak::tak: My już po wizycie BOBO zdrowe !!!

Wiemy już że to ....

3-CHOPIEC-1495.gif

Załączniki

• glitteryourway-d090c449.gif
    glitteryourway-d090c449.gif
    26,8 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
reklama
Witam po długiej dość przerwie :) My z maleństwem już w domku jesteśmy :) Spodziewałam się mega zazdrości ze strony niuni,ale przyjęła braciszka dość gorąco :) Tylko dalej chcę,żebym spędzała z nią tyle czasu ile przedtem,ale teraz niekiedy musi mnie zastąpić babcia.Pozdrawiam.

Witam po długiej dość przerwie :) My z maleństwem już w domku jesteśmy :) Spodziewałam się mega zazdrości ze strony niuni,ale przyjęła braciszka dość gorąco :) Tylko dalej chcę,żebym spędzała z nią tyle czasu ile przedtem,ale teraz niekiedy musi mnie zastąpić babcia.Pozdrawiam.
Super gratulacje jak znajdziesz więcej czasu napisz coś wiecej i wklej zdjęcia!!!!
Mili przyjmij moje najszczersze gratulacje !!! i pochwal sie swoim maleństem :)))

Asheara TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE !!!!!!
Roxeen a co z Ashearą??????????

Witam po kolejnej przerwie. Wczoraj wróciliśmy z Trójmiasta było super choć pogoda nie dopisała:((( Teraz trza zakasać rękawy i zacząć przygotowania do rozpoczęcia roku szkolnego:))
Jak tam nasze ciążowe mamusie się czują???

Witam Dziewczyny !! Ja się czuję super, choć zmęczenie mnie dopada!!

Właśnie bierzemy się za remont pokoi, czyli "wicie gniazda" :-D

Mam pytanie co sądzicie ? Mam kupić dla Nikosia łóżeczko niemowlęce czy zwykłe łóżko (może z niego wychodzić i spadać). Nie wiem do jakiego wieku śpi się w łóżeczku!

Cześć wszystkim :) U nas też ok, powoli odliczamy dni do końca :)

Co do łóżeczka, my kupiliśmy Zuzi duże pojedyncze łóżko z materacem (takie 2 m x 1m) jak miała 1,5 roku, obkładaliśmy na początku poduchami przez miesiąc, spadła dwa razy a potem już było ok, no i doczekaliśmy się całych nocy przespanych dzięki temu:) bo już nie musiała obijać się o szczebelki :) więc polecam :)

Przed nami pierwsze dni Zuzki w przedszkolu, chyba ja się bardziej denerwuję od niej :)
A nasza druga niuńka waży już 2400 i już nie mogę się doczekać kiedy zjawi się na tym świecie... mam nadzieję że tym razem nie przenoszę, podobno drugie dziecko wykluwa się wcześniej...

Witam Dziewczyny !! Ja się czuję super, choć zmęczenie mnie dopada!!

Właśnie bierzemy się za remont pokoi, czyli "wicie gniazda" :-D

Mam pytanie co sądzicie ? Mam kupić dla Nikosia łóżeczko niemowlęce czy zwykłe łóżko (może z niego wychodzić i spadać). Nie wiem do jakiego wieku śpi się w łóżeczku!

Wiesz niby nawet i 3 letnie dziecko może spać w łóżeczku jeszcze ale Ja wolałabym popatrzeć w przyszłosć i jak jest miejsce upiłabym coś tego typu ŁÓŻKO DZIEC. Z BARIERKAMI OCHRONNYMI+MATERAC (1192075443) - Aukcje internetowe Allegro ja dla Niki i Laury mam pietrówkę ale dolne łóżko też ma takie barierki a mała spała na nim jak miała 1,5 roku i sie sprawdziło.

Cass jakby nie patrzeć za 2 tyg już mozesz rodzić:))) a do którego przedszkola idzie Twoja mała?

No mam nadzieję że urodzę za 2 tygodnie :) chociaż już mi się powoli jakieś skurcze zaczynają a to jeszcze za wcześnie.

A przedszkole na Żeleńskiego - grupa biedroneczki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry