bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Załączniki
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam po długiej dość przerwieMy z maleństwem już w domku jesteśmy
Spodziewałam się mega zazdrości ze strony niuni,ale przyjęła braciszka dość gorąco
Tylko dalej chcę,żebym spędzała z nią tyle czasu ile przedtem,ale teraz niekiedy musi mnie zastąpić babcia.Pozdrawiam.

Super gratulacje jak znajdziesz więcej czasu napisz coś wiecej i wklej zdjęcia!!!!Witam po długiej dość przerwieMy z maleństwem już w domku jesteśmy
Spodziewałam się mega zazdrości ze strony niuni,ale przyjęła braciszka dość gorąco
Tylko dalej chcę,żebym spędzała z nią tyle czasu ile przedtem,ale teraz niekiedy musi mnie zastąpić babcia.Pozdrawiam.
Roxeen a co z Ashearą??????????Mili przyjmij moje najszczersze gratulacje !!! i pochwal sie swoim maleństem))
Asheara TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE !!!!!!

Witam Dziewczyny !! Ja się czuję super, choć zmęczenie mnie dopada!!
Właśnie bierzemy się za remont pokoi, czyli "wicie gniazda"
Mam pytanie co sądzicie ? Mam kupić dla Nikosia łóżeczko niemowlęce czy zwykłe łóżko (może z niego wychodzić i spadać). Nie wiem do jakiego wieku śpi się w łóżeczku!