• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Ło matko ale tu fasolkowo!!!!!!!!!!!
Dziewczyny tym co nie gratulowałam wielkie uściski i spokojnych miesięcy do rozwiązania:)))

Monika jak tam urządziłąś sie już na nowym????

Ja zaczynam wracać do szarej rzeczywistości po urlopie (męża), odwiedzinkach mojego rodzeństwa i przymusowego mini remontu w mieszkanku.
Pozdrawiam

reklama
Witam was.

Jestem zalatana. Oglądanie mebli, zakupy listew i całej wykończeniówki ... masakra. Mieszkanie pomalowane częściowo - został jeszcze salon i kuchnia oraz średni pokój. Ja mieszkam na kartonach, któryh mi ciągle przybywa, a końca pakowania nie widać :baffled::no: Już nawet nie mam gdzie ich stawiać :szok: A zostały mi jeszcze rzeczy Witka i cała kuchnia do spakowania :eek:

Monika chyba Cię dziś widziałam na balkonie .. :-) alem była z koleżanka wiec kontem oka ino i nie chciałam sie odzywać;-)

Ostatnia edycja:
Roxy, to chyba widziałyśmy się na wzajem :-D:-D:-D Tylko zdawało mi się, że masz bardziej rude włosy i zwątpiłam. Czyżbyś się przefarbowała ostatnio?

Masz może namiary na Asearę? Mam dla niej ciuszki. Pisałam do niej priva, ale chyba nie ma jak zajrzeć na BB.

Monika nom wlasnie 2 dni temu zmienilam kolor ... buu ale mi sie nie podoba - wolałam byc rudą zołzą a nie kasztanową hihihi :)
ee to juz wiem gdzie mieszkasz hihi :-D

Korzystamy z pogody:)))

Witam
U nas po staremu chociaż przeglądam na bieżąco oferty sprzedaży(zamiany) domków może trafi się jakaś okazja na którą możemy sobie pozwolić:)) Po za tym jestem z deka przerażona wrześniem Laurcia do przedszkola Niki do gimnazjum!!!! tylko ze smerfem zostanę:))

reklama
Ja oczywiście jestem zagrzebana w kartonach :-D:-D:-D

Wpadam tu tylko na chwilkę by wam napisać, że od dzisiejszego popołudnia będę odcięta od świata internetowego :baffled: Zaczynamy wszystko przewozić i w związku z tym demontujemy biurko i kompa. Jak się zamontujemy w nowym domku i asta podłączy nam neta to się odezwę.

Pozdrawiam was wszystkie i życzę dalszego korzystania z lata :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry