Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale teraz pewne zmiany nastaływ moim życiu... Od poniedziałku uczęszczam na kurs stylizacja paznokci i jestem mega zadowolona
Bardzo bałam sie jak to bedzie z Julką, ale świetnie sobie radzi bez mamusi przez te 8 godzin. W tym czasie jest z tatusiem w domku, pomaga mu sprzątać i gotować...

Tak... tak... mój facet chyba sie pochorował, albo chce mi zaimponowac, bo jak wracam z kursu mam podany obiad (nawet smaczny i jadalny- mój R. stawia pierwsze kroki na ścieżce kulinarnej
) a i nawet odkurzył dzis podłoge...
Wczesniej zdażyło mu sie to podczas 6 lat jakies 5 razy.... Teraz już jestem pewna, ze jak chce to patrafi 
a po drugie sytuacja mieszkaniowa nam nie pozwala na kolejne dziecko. Mamy tylko mała kawalerke 23 m2 i juz teraz robi sie ciasno, mała tez potrzebuje coraz wiecej przestrzeni. Mamy złożone pismo do spółdzielni, o zamaiane na wieksze, pismo juz doszło tam gdzie miało, pozostało nam tylko czekać 
Roxeen nie no dzisiejsza pogoda jest fantastyczna typowa na spacerki. Więc zbieraj maluszka i z domku naładować akumulatorki.

Wychodząc wczoraj z przedszkola pani mówiła nam, że Witek ma zielony katar i mamy spróbować go podkurować przez weekend. Inne dzieci też są zakatarzone
No i oczywiście maly wczoraj już był jakiś cieplejszy, a dziś o 11 miał 37,3 st. C a popołudniu już nawet 39,7 st.
Normalnie ja oszaleję! w południe spał od 13 do 14:50, potem zasnął o 16:20 i obudził się przed 18, by po 20 znów zasnąć
Wiem, że sen w chorobie to dobra sprawa, ale ja zmieniam już mu kolejną piżamkę, bo tak się poci
Synek ma katar, i czasem pokaszluje, ale to raczej od kataru no i skarży się, że go nóżki bolą (stawy). Chyba go jakaś grypa bierze, ale czy przy grypie może być tak wysoka gorączka? Ach, a zapach z buzi ma porażający
Mam nadzieję, że to nie powrót paciorkowca 

Aż zwątpiłam. Czy jak dziecko 3,5 letnie ma ponad 39 st. to powinno się jechać natychmiast jechać na pogotowie, czy wystarczy zbijać temperaturę i poczekać do poniedziałku? Poradźcie mi bo już nie wiem co mam robić 
Roxeen, to był 24 tc czy jakiś 12?Gdzie ty to dziecko chowałaś? ;-)
![]()