rox
ruda zołza
hej ho hej ho
Monika USG 3D u dr Jaskulskiego kosztuje 250 dla 'klientek" z ulicy a jak sie u niego prowadzi ciaze to tylko 100 zł a jak sie ma takie szczescie jak ja to kosztuje to nic a ja mialam robione 3 razy z czego tylko 3ci wyszedł ok ;-) i powiedział ze tyle sie naczekałam na buzie Boo ze juz nie musze płacić hihihi ale fakt przyjemność droga - choc pamiatka niesamowita - do teraz oglądam filmik i wyje hihi ;-)
cass uroooodzisz ;-D jak nie dziś to jutro hihi jak nie jutro to pojutrze
KropkA wyłaź z doła
sie nei smutaj - troche cieprpliwości i sie znajdzie - przeglądam dosyć regularnie i potrzeba stylistek paznokci jest dosyć spora - naprawde !!! wiec uszy do góry cycki do przodu i nie trać nadziei
baj de łej tez robie pazurki - sama sie nauczyłam
ale robie tak dla siebie ;-)
Monika pytałaś o Olę wiec szybko Wam melduje ze dziś byłam u Oli wieczorem - ma sie dobrze jest wymęczona dzieci dają czadu no i pracy ma ogrom wiec nie wchodzi na BB ...
a ja melduje ze mój syn w ciagu paru dni nauczył się : pełzać i przemieszczać z predkością światła po całej mej chałupie wiec bójcie się narody
mało tego wstaje non stop na nogi chwytajac sie wszystkiego co popadnie
i to w tydzien opanował wiec chyba jednak zacznie chodzić tak jak tatuś i mamusia - ja miałam 9 miesiecy, małzon 10 i biegalismy sami
no to tyyyle z ciekawostek u nas
Monika USG 3D u dr Jaskulskiego kosztuje 250 dla 'klientek" z ulicy a jak sie u niego prowadzi ciaze to tylko 100 zł a jak sie ma takie szczescie jak ja to kosztuje to nic a ja mialam robione 3 razy z czego tylko 3ci wyszedł ok ;-) i powiedział ze tyle sie naczekałam na buzie Boo ze juz nie musze płacić hihihi ale fakt przyjemność droga - choc pamiatka niesamowita - do teraz oglądam filmik i wyje hihi ;-)
cass uroooodzisz ;-D jak nie dziś to jutro hihi jak nie jutro to pojutrze
KropkA wyłaź z doła
sie nei smutaj - troche cieprpliwości i sie znajdzie - przeglądam dosyć regularnie i potrzeba stylistek paznokci jest dosyć spora - naprawde !!! wiec uszy do góry cycki do przodu i nie trać nadziei
baj de łej tez robie pazurki - sama sie nauczyłam
ale robie tak dla siebie ;-) Monika pytałaś o Olę wiec szybko Wam melduje ze dziś byłam u Oli wieczorem - ma sie dobrze jest wymęczona dzieci dają czadu no i pracy ma ogrom wiec nie wchodzi na BB ...
a ja melduje ze mój syn w ciagu paru dni nauczył się : pełzać i przemieszczać z predkością światła po całej mej chałupie wiec bójcie się narody
mało tego wstaje non stop na nogi chwytajac sie wszystkiego co popadnie
i to w tydzien opanował wiec chyba jednak zacznie chodzić tak jak tatuś i mamusia - ja miałam 9 miesiecy, małzon 10 i biegalismy sami
no to tyyyle z ciekawostek u nas
Byliśmy wczoraj na zakupach w Poznaniu, a Wituś został u teściowej (nie chciałam brać go do marketów - wolę by się wykurował). Kupiłam sobie w końcu krótkie kozaczki. Masakra jakaś - w całej Panoramie dopiero w ostatnim sklepie udało mi się trafić na buty w rozmiarze 35, które mi były dobre
Niezłą kasę wydałam, ale jak to mój mąż mówi "bierz, nieważne ile, ważne, że są i ci pasują"
;-)