• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

hej ho hej ho :-D

Monika USG 3D u dr Jaskulskiego kosztuje 250 dla 'klientek" z ulicy a jak sie u niego prowadzi ciaze to tylko 100 zł a jak sie ma takie szczescie jak ja to kosztuje to nic a ja mialam robione 3 razy z czego tylko 3ci wyszedł ok ;-) i powiedział ze tyle sie naczekałam na buzie Boo ze juz nie musze płacić hihihi ale fakt przyjemność droga - choc pamiatka niesamowita - do teraz oglądam filmik i wyje hihi ;-)

cass uroooodzisz ;-D jak nie dziś to jutro hihi jak nie jutro to pojutrze :-D

KropkA wyłaź z doła :-D sie nei smutaj - troche cieprpliwości i sie znajdzie - przeglądam dosyć regularnie i potrzeba stylistek paznokci jest dosyć spora - naprawde !!! wiec uszy do góry cycki do przodu i nie trać nadziei :-D
baj de łej tez robie pazurki - sama sie nauczyłam :-D ale robie tak dla siebie ;-)

Monika pytałaś o Olę wiec szybko Wam melduje ze dziś byłam u Oli wieczorem - ma sie dobrze jest wymęczona dzieci dają czadu no i pracy ma ogrom wiec nie wchodzi na BB ...

a ja melduje ze mój syn w ciagu paru dni nauczył się : pełzać i przemieszczać z predkością światła po całej mej chałupie wiec bójcie się narody :szok: mało tego wstaje non stop na nogi chwytajac sie wszystkiego co popadnie :szok: i to w tydzien opanował wiec chyba jednak zacznie chodzić tak jak tatuś i mamusia - ja miałam 9 miesiecy, małzon 10 i biegalismy sami :szok: no to tyyyle z ciekawostek u nas :-D

reklama
No siedzę siedzę a małej coś się nie spieszy, dzisiaj w nocy taką mi dyskotekę zrobiła że pół nocy nie spałam. Skurcze pojawiają się i po kilku godzinach znikają i tak się bawimy w kotka i myszkę :) straaaasznie mi się dłuży i jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć. W dodatku Zuzę jakiś paskudny katar złapał i marudzi od rana...

Cass a nóż widelec te przepowiadające już robią jakieś postępy i jak Cię nagle chwyci to pojedziesz z 6cm rozwarcia:)))) i zdrówka dla Zuzi

Roxeen no Gratki dla Boooo, moje dzieci też bardzo szybko chodziły. Nagraj filmik i wrzuć nam, uwielbiam takie rzeczy oglądać:)))

Słonko pięknie świeci więc zaraz zbieram dzieciaczki i ruszamy na spacerek. Obiadek częściowo przygotowany wiec nie jest źle.
Buziam

Cass a Ty co się nie odzywasz czyżby...????????????? kurde nawet nie mamy z Tobą żadnego kontaktu tel:(((

Roxeen nagrywaj nagrywaj!!!!!!!!!!! Aż zajrzałam w swoje filmiki na YT
to mój synek 8 miesięcy
[video=youtube;j1A9nVUC22U]http://www.youtube.com/watch?v=j1A9nVUC22U[/video]
i pierwsze kroki 10 miesięcy
[video=youtube;wt4WLVYhlwM]http://www.youtube.com/watch?v=wt4WLVYhlwM[/video]

Ostatnia edycja:
Hejka, ale ten weekend minął :baffled: Byliśmy wczoraj na zakupach w Poznaniu, a Wituś został u teściowej (nie chciałam brać go do marketów - wolę by się wykurował). Kupiłam sobie w końcu krótkie kozaczki. Masakra jakaś - w całej Panoramie dopiero w ostatnim sklepie udało mi się trafić na buty w rozmiarze 35, które mi były dobre :szok: Ufff. A już o mały włos poszłabym kupić buty do sklepu dziecięcego :baffled::dry: Niezłą kasę wydałam, ale jak to mój mąż mówi "bierz, nieważne ile, ważne, że są i ci pasują" :tak:;-):-D Szok :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za informacje o USG 4D, ale jak pisałam wcześniej to szkoda mi wydawać takich ogromnych pieniędzy na USG:dry: Wolę wydać je na dziecko, tym bardziej, że będę chyba musiała kupić jakąś komodę lub coś w tym stylu :baffled:

Roxeen, dzięki za wieści od Oli. Gratuluję też pędzącego Boryska :tak::-D:-D:-D To teraz uważaj, gdzie mały pełznie i po czym będzie się wspinał :tak:;-)

Cass, jak tam u ciebie? Może w końcu zaczęłaś rodzić? ;-)

Kropka, ja akurat też nie jestem na bieżąco z ofertami pracy, ale wiem, że nie jest tak hop siup znaleźć robotę :no:

Czarna, niestety jakoś tych filmików nie mogę obejrzeć. Z jakiegoś powodu mój komp ich nie otwiera :no::wściekła/y::wściekła/y:

W sobotę siedzieliśmy z mężem przed kompem i wybieraliśmy imię dla córci :tak: Mamy już kilka imion, ale jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji :no:
Naszymi typami są : Marika, Dominika, Maja, Wiktoria, Gracjana, Roksana i Sandra.

Monika wstawiłam w inny sposób moze tym razem pójdzie:)) a z imion które podałaś strasznie podobają mi się Marika, Gracjanka (moja siostrzenica ma tak na imię) i Roksanka

reklama
Nie odzywałam się bo jakoś kiepsko się czuję i nie siedzę przed kompem. Jeszcze jestem w dwupaku i póki co na rodzenie się nie zanosi, jakbm się wypakowała dam znać Roxeen bo mam do niej nr.
A to pierwsze kroki mojego Zuza :) (mam nadzieję że zadziała...
[video=facebook;466191536063]http://www.facebook.com/video/video.php?v=466191536063&saved[/video]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry