Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

MaLea, faktycznie mieliście dużo szczęścia! Życzę Wam dużo zdrówka
Monika, hihi tak - mamy wreszcie robiony ogród od nowa, ponieważ został tak zaniedbany przez gościa, który wynajmował dom w czasie gdy nas tu nie było (=gdy my go nie wynajmowaliśmy ;-)), że konieczne były aż takie zabiegi. Zobaczymy jakie będą efekty!
Atram, czytałam Twój post na innym wątku - dajesz sobie radę? Mocno przytulam!
obiecuje poprawe
Po pierwsze Gratulacje maleństwa w brzusiu. Co do mebelków to tez nic nie mam ale polecam radio Eska (za grosik w weekendzik) naprawde tam mozna tanio kupic lub dostacDziewczyny, a ja mam takie pytanie. Przed przyjsciem mojego maluszka na swiat, musze zrobic kapitalny remont u mnie w domu.. szyby w moim pokoju sie trzesa kiedy samochody przejezdzaja ulica, w zime obrastaja sniegiem.. Musze wymienic okno, drzwi, wymalowac pokoj, wymienic sofe..bo pokoj jest w oplakanym stanie.
Moze znacie kogos, albo wiecie kto ma w pile albo okolicach do oddania, lub tanio do sprzedania rozkladana sofe [2] i mebloscianke?
Byłabym wzdzieczna za informacje.
Pozdrawiam.

Na wątku o Majeczce pytałaś czy jeszcze jest gdzieś jej zdjęcie - nie chciałam już tam się zagłębiać w sprawę, więc odpiszę Ci tutaj - jej zdjęcia usunęła jej Mama - ale była to prześliczna dziewczyneczka, o bardzo mądrych i pięknych oczach, o takim przejmującym spojrzeniu. Mam nadzieję, że Ona i jej również nie żyjąca Siostrzyczka czuwają nad Rodzicami, bo jej Mama Monika w lipcu ma urodzić chłopczyka - trzymam mocno kciuki za to, żeby był to zdrowy chłopczyk, bo Monika jak mało kto powinna mieć szansę na pełne radości macierzyństwo.

Dziękuje za ta wiadomość TRZYMAM ZA TEN CUD MOCNO KCIUKI

Super!