• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczyny trzymajcie kciuki.Jutro już będziemy na badaniach w Warszawie.W środę jedziemy prosto do Poznania do lekarza z wynikiem.

reklama
Witam dziewczyny.

Jesteśmy już po wizytach u lekarzy.Pawła operacja czeka w sierpniu.Jutro lub pojutrze,najdalej w sobotę znać będę dokładny termin.Nerka pracuje tylko na 25%,ale będą próbować ją udrażniać.Najgorsze jest to że na Szpitalnej w Poznaniu nie ma miejsc noclegowych dla rodziców.Jeszcze mam troszkę czasu to muszę czegoś taniego poszukać.

Witam dziewczyny.

Jesteśmy już po wizytach u lekarzy.Pawła operacja czeka w sierpniu.Jutro lub pojutrze,najdalej w sobotę znać będę dokładny termin.Nerka pracuje tylko na 25%,ale będą próbować ją udrażniać.Najgorsze jest to że na Szpitalnej w Poznaniu nie ma miejsc noclegowych dla rodziców.Jeszcze mam troszkę czasu to muszę czegoś taniego poszukać.

Podobno sa jakieś przyszpitalne hotele:tak::tak::tak: może w tym kierunku poszukaj. A Twojego żuczka strasznie mi żal biedaczek

Znów mnie tu troche nie było ale widze że ogólnie cisza i spokój:-p:-p:-p

reklama
Oj konieczna operacja,konieczna.
Tylko zmienił się termin.Do Poznania jedziemy już w poniedziałek 6 lipca a we wtorek Pawełek będzie operowany.Tak bardzo się boje,ale mam nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry