• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Własnie jakoś mi się tez tam nie spieszy zbytnio :-D
I chyba sobie daruję... może też poćwiczę oddychanie z plyta DVD?
MaLea, skad tak owa mozna nabyc?

Pozdrawiam ;]

Witam wszystkie pilanki :-) Nie wiedziałam, że jest na forum taki wątek, bosz - ale rozgarnięta jestem ...
Mieszkam w Pile od dwóch lat, mam dwa skarby - Andrzejek 5,5 roku i Gabrysia 2,5 miesiąca, mieszkamy na osiedlu górnym. Jak będę miała więcej czasu to poczytam coście tu naskrobały :-)
A tak z ciekawości, jakiego pediatrę mogłybyście mi polecić?
Pozdrawiam sąsiadeczki :-)

Witam kolejną pilankę :-D Napisz coś o sobie: jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz.
Przepraszam, że zapytam, ale gdzie dokładnie mieszkasz na Górnym? Ja tam spędziłam całe moje dzieciństwo, na tym osiedlu mieszkają moi rodzice, siostra, teściowa i znajomi ;-):-D

Ciekawe jak tam Atram i Pawelek :confused::confused::confused:

Jestem dziś wściekła. Za trzy tygodnie mamy jechać na urlop a dziś jakiś patafian wjechał mojemu mężowi w auto na rondzie kolo Rodła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciekawe jak długo potrwa naprawa i załatwianie ubezpieczenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam dziewczyny po długiej nieobecności.

Jesteśmy już w domku.Operacja się udała,za miesiąc jeszcze raz do Poznania na trzy dni,potem Warszawa i tylko kontrolne badania w międzyczasie.Dziewczyny,Paweł był nad podziw dzielny,jestem z niego bardzo dumna.Okazało się,że mogłam z nim być 24 na dobę.Ex kupił mi łóżko ogrodowe z materacem i spałam razem z Pawełkiem.Teraz tylko czekamy aż nerka zacznie funkcjonować jak się należy.
Później nadrobię zaległości w czytaniu,bo dzisiaj już nie mam na to siły.
Dzięki za trzymane kciuki:tak::tak::tak:

Własnie jakoś mi się tez tam nie spieszy zbytnio :-D
I chyba sobie daruję... może też poćwiczę oddychanie z plyta DVD?
MaLea, skad tak owa mozna nabyc?

Pozdrawiam ;]
jak dobrze poszukasz to nawet w necie znajdziesz;-);-)
Witam wszystkie pilanki :-) Nie wiedziałam, że jest na forum taki wątek, bosz - ale rozgarnięta jestem ...
Mieszkam w Pile od dwóch lat, mam dwa skarby - Andrzejek 5,5 roku i Gabrysia 2,5 miesiąca, mieszkamy na osiedlu górnym. Jak będę miała więcej czasu to poczytam coście tu naskrobały :-)
A tak z ciekawości, jakiego pediatrę mogłybyście mi polecić?
Pozdrawiam sąsiadeczki :-)
Witam kolejna nowa Pilanke. A jakie wrazenie po tych dwóch latach mieszkania tutaj???
Jestem dziś wściekła. Za trzy tygodnie mamy jechać na urlop a dziś jakiś patafian wjechał mojemu mężowi w auto na rondzie kolo Rodła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciekawe jak długo potrwa naprawa i załatwianie ubezpieczenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no nie dziwie sie:no::no::no::no: Ale niestety durni nie brakuje na drodze:angry::angry:
Witam dziewczyny po długiej nieobecności.

Jesteśmy już w domku.Operacja się udała,za miesiąc jeszcze raz do Poznania na trzy dni,potem Warszawa i tylko kontrolne badania w międzyczasie.Dziewczyny,Paweł był nad podziw dzielny,jestem z niego bardzo dumna.Okazało się,że mogłam z nim być 24 na dobę.Ex kupił mi łóżko ogrodowe z materacem i spałam razem z Pawełkiem.Teraz tylko czekamy aż nerka zacznie funkcjonować jak się należy.
Później nadrobię zaległości w czytaniu,bo dzisiaj już nie mam na to siły.
Dzięki za trzymane kciuki:tak::tak::tak:
Ale super wieści. Oby teraz poszło z górki i mały szybko doszedł do siebie.:tak::tak: I Fajnie ze udało sie że mogłaś być razem z małym.

U nas bez zmian, mały raczkuje z predkoscia światła, wszedzie wstaje i sie puszcza by isc:sorry2::sorry2: a ze nie umie to:baffled::baffled::baffled: Ja przez jakis czas nie miałam komp. tzn korzystałam z M stacjonarnego ale utrudniało mi to doglądanie dzieci wiec rzadko zagladałam. Teraz mam znów swój sprzecik wiec mozna działac:-p

Atram, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze poszło z Pawełkiem. Oby tak dalej, i zobacz, jak dobrze, że macie to już za sobą :tak::tak: Gratulacje dla dzielnego młodzieńca!!

Monika, oj współczuję stłuczki.... oby udało się szybko naprawić!!
Nas w tym tygodniu czeka opłacenie ubezpieczenia auta... już mi się chce płakać z tego tytułu bo mimo maksymalnych zniżek dużo wychodzi...

Asheara, ja chodziłam na indywidualne spotkania do położnej Aliny Wasilewskiej. "Lekcje" kosztowały w 2005 roku po 15 złotych. Ja natomiast nic nie ćwiczyłam hihi w czasie porodu położna mówiła jak mam oddychać i nie było to specjalnie skomplikowane. W czasie drugiego porodu mimo, że już byłam obeznana z tematem, położna też mi przypominała jak oddychać bo jakoś w skurczach i podczas parcia się o tym zapomina.

Aniula, nie miał Mikuś lapisowanych ząbków. Przypuszczamy, że musiał chyba coś bardzo mocno ugryźć, może jakąś twardą zabawkę? Jutro mamy z nim podjechać do dentysty żeby zdecydował, czy można poczekać z oszlifowaniem ząbków - zaproponowano mi jakiś kosmiczny termin 24 sierpnia :baffled: najwyraźniej w Pile chyba brakuje dentystów ;-)

Mamstud, chodzimy do dr Puki w przychodni przy Roosevelta, jestem bardzo zadowolona i polecam tę panią doktor! Napisz coś więcej o sobie :tak:

reklama
Witam kolejną pilankę :-D Napisz coś o sobie: jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz.
Przepraszam, że zapytam, ale gdzie dokładnie mieszkasz na Górnym? Ja tam spędziłam całe moje dzieciństwo, na tym osiedlu mieszkają moi rodzice, siostra, teściowa i znajomi ;-):-D

Ciekawe jak tam Atram i Pawelek :confused::confused::confused:
mam na imię Paulina, mam 26 lat, jak wiadomo jestem szczęśliwą mamą na urlopie macierzyńskim. Niedawno skończyłam studia z czego jestem bardzo dumna :-) Mieszkamy na Złotej choć właśnie jesteśmy na etapie szukania większego gniazdka bo piskląt przybyło, a i na tym nie zamierzam skończyć :-)
Jeśli chodzi o Piłę jako miasto to jakoś się jeszcze nie zakochałam - może dlatego, że pochodzę z Kołobrzegu, gdy ktoś był i widział to wie o czym mówię. Pomału się przyzwyczajam ale nadal nie czuję się tu jak u siebie. Córeczka urodziła się w Pile więc zawsze będzie rodowitą Pilanką :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry