Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisz coś o sobie: jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz.

jak dobrze poszukasz to nawet w necie znajdziesz;-);-)Własnie jakoś mi się tez tam nie spieszy zbytnio
I chyba sobie daruję... może też poćwiczę oddychanie z plyta DVD?
MaLea, skad tak owa mozna nabyc?
Pozdrawiam ;]
Witam kolejna nowa Pilanke. A jakie wrazenie po tych dwóch latach mieszkania tutaj???Witam wszystkie pilanki :-) Nie wiedziałam, że jest na forum taki wątek, bosz - ale rozgarnięta jestem ...
Mieszkam w Pile od dwóch lat, mam dwa skarby - Andrzejek 5,5 roku i Gabrysia 2,5 miesiąca, mieszkamy na osiedlu górnym. Jak będę miała więcej czasu to poczytam coście tu naskrobały :-)
A tak z ciekawości, jakiego pediatrę mogłybyście mi polecić?
Pozdrawiam sąsiadeczki :-)
no nie dziwie sieJestem dziś wściekła. Za trzy tygodnie mamy jechać na urlop a dziś jakiś patafian wjechał mojemu mężowi w auto na rondzie kolo RodłaCiekawe jak długo potrwa naprawa i załatwianie ubezpieczenia
![]()

Ale niestety durni nie brakuje na drodze

Ale super wieści. Oby teraz poszło z górki i mały szybko doszedł do siebie.Witam dziewczyny po długiej nieobecności.
Jesteśmy już w domku.Operacja się udała,za miesiąc jeszcze raz do Poznania na trzy dni,potem Warszawa i tylko kontrolne badania w międzyczasie.Dziewczyny,Paweł był nad podziw dzielny,jestem z niego bardzo dumna.Okazało się,że mogłam z nim być 24 na dobę.Ex kupił mi łóżko ogrodowe z materacem i spałam razem z Pawełkiem.Teraz tylko czekamy aż nerka zacznie funkcjonować jak się należy.
Później nadrobię zaległości w czytaniu,bo dzisiaj już nie mam na to siły.
Dzięki za trzymane kciuki![]()

I Fajnie ze udało sie że mogłaś być razem z małym.
a ze nie umie to

Ja przez jakis czas nie miałam komp. tzn korzystałam z M stacjonarnego ale utrudniało mi to doglądanie dzieci wiec rzadko zagladałam. Teraz mam znów swój sprzecik wiec mozna działac

Gratulacje dla dzielnego młodzieńca!!
najwyraźniej w Pile chyba brakuje dentystów ;-)
mam na imię Paulina, mam 26 lat, jak wiadomo jestem szczęśliwą mamą na urlopie macierzyńskim. Niedawno skończyłam studia z czego jestem bardzo dumna :-) Mieszkamy na Złotej choć właśnie jesteśmy na etapie szukania większego gniazdka bo piskląt przybyło, a i na tym nie zamierzam skończyć :-)Witam kolejną pilankęNapisz coś o sobie: jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz.
Przepraszam, że zapytam, ale gdzie dokładnie mieszkasz na Górnym? Ja tam spędziłam całe moje dzieciństwo, na tym osiedlu mieszkają moi rodzice, siostra, teściowa i znajomi ;-)
Ciekawe jak tam Atram i Pawelek![]()