• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Ola - tylko nie daj lapisować, kuzynka mi mówiła że jak jej synuś ukruszył sobie zęba to pani w starym szpitalu mu zaplombowała a miał 1,5 r.ż. , czyli można

Atram - fajnie , że już wszystko za Wami , zdrówka życzymy

Mamastud- witam

reklama
Atram, super wieści :tak::-D Oby teraz nerka zaczęła pracować i będzie dobrze. Brawa dla dzielnego Pawełka i jego mamusi :tak::-D:-D:-D:-D A jak ty w tym wszystkim się znajdujesz?

Mamstud, no w Pile morza nie znajdziesz, ale za to zieleni dużo :tak::-D:tak::-D:tak::-D Ja też lubię Kołobrzeg :tak: i rozumiem cię ;-) A na Złotej mieszkała do niedawna moja siorka, która przeprowadziła się aż na Kochanowskiego ... czyli ze starego do nowego bloku miała jakieś 100 m :-D:-D:-D:-D:-D

monika77 rzeczywiście w Pile zieleni nie brakuje ale jakoś do zapachu nie mogę się przyzwyczaić... :-) Pisałam, że szukamy większego mieszkanka? i też chcielibyśmy zostać na Górnym. Mały chodzi tam do przedszkola, ja pracuję na Grunwaldzkiej, przychodnia na lotniczej więc nie chciałabym się za daleko wynosić :-)

mam na imię Paulina, mam 26 lat, jak wiadomo jestem szczęśliwą mamą na urlopie macierzyńskim. Niedawno skończyłam studia z czego jestem bardzo dumna :-) Mieszkamy na Złotej choć właśnie jesteśmy na etapie szukania większego gniazdka bo piskląt przybyło, a i na tym nie zamierzam skończyć :-)
Jeśli chodzi o Piłę jako miasto to jakoś się jeszcze nie zakochałam - może dlatego, że pochodzę z Kołobrzegu, gdy ktoś był i widział to wie o czym mówię. Pomału się przyzwyczajam ale nadal nie czuję się tu jak u siebie. Córeczka urodziła się w Pile więc zawsze będzie rodowitą Pilanką :-)

hehe Piła nie jest zła jak dla mnie największym jej atutem jest to ze wszedzie jest blisko:-p:-p:-p:-p:-D:-D Nie to co w wielkich miastach:cool2:

Dziewczyny mam do was pytanko znacie fajnego stomatologa dzieciecego (moze byc prywatny)????
Ostanio byłam na zielonej na placu zabaw i myślałam ze spotkam tam jakies nasze forumowe mamusie ale pustki tam były:-D:-D:-D:-D

Aniula, ok będę pamiętała o lapisowaniu! Zobaczymy co będzie jak Miki podrośnie, czy te złamane ząbki będą przeszkadzały w sensie "mamusiu nieładnie wyglądam", wtedy mu po prostu "dosztukujemy" czy jakieś tam nakładki zrobimy.

Czarna, a propos stomatologa mi polecano panią dr Filipczuk właśnie na Zielonej Dolinie. Terminy z kosmosu (ja sama zapisałam się na 24 sierpnia), podobno ma dobre podejście do dzieci. Tel. do gabinetu:

Mamstud, to nie wykluczone, że zobaczymy się na lotniczej w przychodni :-D:-D:-D My mamy tam lekarzy rodzinnych i pediatrę ;-) Moim zdaniem Górne jest jednym z najlepszych osiedli do mieszkania - blisko do centrum, do lasu, do szkół i przedszkoli :tak::-D

Czarna, ja jakoś po południu w te upały nie lubuię tam chodzić z Witkiem - wszystkie te ślizgawki są rozpalone od slońca. Wolę się z nim przejść gdzie jest choć odrobina cienia :zawstydzona/y:

A dentysty żadnego nie polecę, bo nie byłam jeszcze z Witkiem u tego lekarza :no: i nie mam doświadczenia :no:

Mamstud, my jeździmy nad jeziora ;-):-D Ale to popołudniami lub w weekendy. W te najgorsze godziny, czyli od 11 do 16 nie wychodzimy z domu :no: I dobrze, mały zalicza drzemkę od 12 do 15 ;-):-D A upał na prawdę jest niemilosierny. Ty na Górnym masz się jeszcze gdzie schować - wystarczy, że wejdziesz w las i masz już cień, a tu na Zielonej nie uświadczysz nawet kawałka cienia :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tak, to prawda na Zielonej Dolinie ciężko znaleźć cień.... u nas w ogrodzie też ciężko, niestety :-(

Gdzie się podziały wszystkie Pilanki, taka cisza na wątku....

reklama
no właśnie,zaglądam tu codziennie, ale widzę, że nie ma z kim rozmawiać :-)
Zastanawiałam się czy wszystkie nad jeziorkami się opalają :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry