Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super, jak tylko się czegoś dowiesz o naszej Ciężarówce to daj znać :-)

a dwa ze przelewałam się przez ręce..traciłam przytoność ;/ eee buu fuuuj okropne 

nie bedzie czym sie chwalic;-) bo kuchnia klitka i nic tam nie ma specjalnegoCzarna, nie czekam na cud tabletek, jak widać, ale potrzebowałam pomocy, żeby ruszyć.
Będą jakieś fotki po remonciku?

o ludu ale Cie wymęczyliSama Wam Dam znac![]()
Dzięki Wam ogromne za troskę i ze się martwiłyście ...
Wypuscili mnie dzisiaj z czego ciesze sie ogromnie - ale jestem WYKOŃCZONAAAAA
najgorszy byl wczorajszy dzien - 6 rano pobranie krwi i na czczo cały 'kubełek' żelaza w tabletkach ... 7 kolejne pobranie krwi i tak co godzine do 11 NA CZCZO cały czas z kilkoma tabletkami w zołądku![]()
Płakałam z bezsilności bo raz ze wymiotować mi się chciało - a nie moglam bo caly rytuał miałabym od nowaa dwa ze przelewałam się przez ręce..traciłam przytoność ;/ eee buu fuuuj okropne
a jak zjadłam obiad o 13 to i tak wszystko zwróciłam
No .. tak to mniej wiecej wygladało przez te dni - wakacje to to nie były
Wyniki mam nędzne ale znaleźli przyczyne i sposób na podniesienie żelaza daltego mnie wypuscili![]()
Co ciekawe to zelazo mi sie wchłania z lekow ale co wszystko wysysa mi maluch - nie mam zadnych rezerw dla siebie - a niech ssie - gerunt zeby bylo jemu dobrze
STOS recept i lekarskich zakazów i nakazów ...
5 listopada wizytka u gina - przed nią szczegółowa morfologia i badanie poziomu zelaza - jak ruszy to good!! jak nie ... to wracam do tego okropnego szpitala
Dzidziolek moj kochany ma juz 1200 gram i ułozył się MIEDNICOWO
mam nadzieje ze fiknie mi kozła jeszcze
kobitka ktora robila mi USG zwrócił tez uwage na małą ilośc wód płodowych - ale nie pamiętam parametrow..jutro pojade po wypis to dam Wam znać ... hmmm no ale mowila ze sytuacja jeszcze alarmowa nie jest![]()

Trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań i powrót do szpitala ale tylko na porodówke

w niedziele roczek ale na razie nie mam głowy do tego