• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Czarna, raczej nie "mniej żreć" ale "mądrzej żreć". Łatwo powiedzieć mniej żreć jeżeli ktoś nie ma z tym problemu...
Nie będę tego brać przez całe życie, tylko 2-3 miesiące. I zmieniłam sposób odżywiania, więc liczę na to, że z powrotem się nie upasę.

reklama
Kaka, przykro mi z powodu tych kluczy. Musicie z kolegą faktycznie wszystko zamykać, bo nigdy nic nie wiadomo :eek:

Ashera, normalnie jestem w szoku. Szybko poszedł ci ten poród i dalaś sobie świetnie radę :tak: Gratuluję. Widzę, że ty uparta jesteś. Postanowiłaś iść na wesele i tam byłaś, na dodatek dałaś siostrze świetny prezent :-D:-D:-D:-D

Mamstud, skoro jesteście już na nowym to teraz tylko rozpakować cały majdanek i możecie świętować ;-):-D:rofl2:

My dziś w domku. Wczoraj założyłam rano Witkowi kurtkę od kombinezonu i okazało się, że bez spodni jest trochę przykrótka :confused2: Muszę wybrać się na zakupy i kupić synkowi kurtkę zimową.
Za to dzisiaj moja mama wyciągnęła mnie do osiedlowego sklepu z ciuchami i zrobiła mi niespodziankę. Kupiła mi żakiet, spodnie i elegancki sweterek :tak::-D Wydała kupę kasy, ale obie byłyśmy uradowane - ja dostałam nowe lumpki a ona spełniła swoją zachciankę, czyli obdarowania mnie :-D:-D:-D Normalnie żyć nie umierać :-D:-D:-D

No myślę...tylko nie wiem czy mi lekarz przepisze;-) Musze sie za siebie zabrac! Najlepeij mż i ćwiczyć ale ja tem mam napady obżerania na wieczór:zawstydzona/y: Olu ładnie na tym zjechałas. A ile płacisz za opakowanie??

Mój szwagier, szwagierka i mąż brali też tabletki na odchudzanie. Szwagrostwo ładnie zjechało, ponad 15 kg przez 10 miesięcy. Najlepszy efektu chudnięcia jest wtedy jak jest dodatkowo ruch. Niestety tabletki te miały mały minus, podnoszą ciśnienie i to dość mocno. Nie wszyscy mogą je brać.

Kaka, w ciągu miesiąca. Starałam się nie jeść więcej niż 1 kromkę chleba dziennie (ale np. na śniadanie micha chudego serka wiejskiego z rzodkiewką, itp. albo jajecznica nawet z 3 jajek), na obiad raczej mięso z dużą ilością surówki, kolacja znów jakieś warzywa albo mięso. Ale nie stosuję diety szczególnie restrykcyjnie, tzn. jeżeli mam chęć od czasu do czasu na kieliszek wina to sobie wypiję, w sobotę jadłam ciasto marchewkowe, bo sąsiadka przyniosła, a ja nigdy nie jadłam i chciałam spróbować.
Ostatnio jakoś się "rozluźniłam" z dyscypliną zdroworozsądkową, muszę się troszkę bardziej zmobilizować i zacząć ćwiczyć.

reklama
Czarna, raczej nie "mniej żreć" ale "mądrzej żreć". Łatwo powiedzieć mniej żreć jeżeli ktoś nie ma z tym problemu...
Nie będę tego brać przez całe życie, tylko 2-3 miesiące. I zmieniłam sposób odżywiania, więc liczę na to, że z powrotem się nie upasę.

Najważniejsze to samo zaparcie i nie czekać na cud tabletek.

Ja chyba od listopada się wezmę za siebie niby kg ok ale jednak oponka jest i nie fajnie wygląda jak wylewa sie między bluzką a spodniami:eek:

No i u nas zaczynamy odliczać dni do imprezki roczkowej:-p:-p remoncik tzn lifting w kuchni rozpoczęty wiec jestem zadowolona bo mimo iż to dopiero poczatek już widać zmiany:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry