• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam poniedziałkowo.

Słyszałam, ze dziś najmniej produktywny dzien w roku...to wogóle po co przychodziłam do pracy:cool2:

Hanka coś wymiotuje od rana...ciekawe czy to niestrawność czy coś poważniejszego. W każdym razie gorączki brak:tak:

Miałam wpaść do Samuelka ale chyba innym razem:sorry2:

reklama
Kaka jestem, nadal nie mogę się pozbierać po koszmarnej nocy... Gaba budzi się kilka razy na godzinę, a ja już mam dość :-( Oj, biedna Hania, Andrzej miał jako malutkie dziecko kilka razy tzw grypę jelitową i za każdym razem kończyło się to w szpitalu, więc mam nadzieję, że u Was to jakaś niestrawność!

Czarna ucałuj Samuelka, życzenia spóźnione ale z głębi serducha!!

Roxeen jak się czujesz?

Ola, MaLea, Aniula gdzież Wy??

Asheara pisz jak nasz mały przystojniak? :-)

Pogoda niby znośna więc niedługo wyruszamy na spacerek.

Radzimy sobie dobrze :tak: Maluch przesypia od 12 w nocy do 12 rano, budzac sie w tym na 2-3 karmienia. Jedno mnie troszke martwi bo odparzylo mi sie biedactwo w pachwinkach i nic nie chce pomoc :-( ani sudocrem, ani oliwka... dzis nasmarowalam go benphatenem, zobaczymy czy pomoze.
Oto inne fotki Damianka :) :
111nt.jpg

222st.jpg

333ub.jpg

Dziekuje za rade, jak tylko bede miala chwile na zrobienie obiadu - wyprobuje :-p

Własnie u mnie zaczyna sie walka z ginekologiem o zaswiadczenie ktorego nie chce mi wypisac... bylam dokladnie u gina w 10 tygodniu, ale nie zalozylam karty ciazy, i bylam u niego tylko na dwoch wizytach... musialam zrezygnowac ze wzgledu na fundusze - gin prywatny. Teraz jak juz wspomnialam zaczyna sie spor o zaswiadczenie... :cool:

Roxeen - Zycze wytrwalosci! Dasz radę!
ależ on śliczny tfu tfu tfu:-D:-D:-D na pachwinki polecam dokłądnie wytrzec i posypac pudrem;-)
mam nadzieję, że nie pokręciłam dat :sorry2:: STO LAT SAMUELKU!!! :tak::tak::tak:

)
ślicznie dziekuje
Czarna ucałuj Samuelka, życzenia spóźnione ale z głębi serducha!!

.
ślicznie dziękuje

Ufff już po imprezce normalnie cieszę że mam to za soba:-D:-D Kuchnia też prawie zrobiona więc luzik:-p:-p
Najlepiej w niedziele imprezka na całego a tu tel wydzwania wiec w koncu odbieram a tu pani ze Smoczej Jamy gdzie my jestesmy bo wszystko gotowe i jedzenie stygnie:szok::szok::szok: a ja w szoku przecież ja nic nie zamawiałam:no::no::no::no: Fakt byliśmy tam 2 miesiace temu dowiadywac sie o koszty takowej imprezki i czy maja wolne terminy. Gościu na miejscu wyliczył nam koszty i pokazała jakie moga być potrawy ale powiedziałam mu że musimy to przedyskutować w domku i jak się do wieczora nie odezwe to znaczy ze rezygnuje. A oni zrobili ta imprezkę!!!! a my niespisywalismy zadnej umowy:no::no::no: zadnej zaliczki nie było, wyboru Menu nic nic nic. Zwykła rozmowa na sucho. Normalnie jaja jak berety:szok::szok::szok:

faktycznie czarna, niezły numer :szok::-D:-D:-D ale zobacz, co za gwiazda z tego Waszego małego - w dwóch miejscach na raz mu imprezy szykują :-D

a moje dziecko sika dziś na różowo i się zamartwiam :-(:-(:-( jutro ma go obejrzeć lekarka.

U nas ciut lepiej. Skonczyły się wymioty za to rozwolnienie. Dzisiaj po pracy kupię marchew i ugotuje marchwiankę za radą Czarnej baby i mam nadzieje ze pomoże:-p

reklama
Halo, Piła, zgłoś się:rofl2:

Piła przytłoczona pogodą ..śpi :nerd:

nadal nie mogę się pozbierać po koszmarnej nocy... Gaba budzi się kilka razy na godzinę, a ja już mam dość :-(

Roxeen jak się czujesz?

Dziękuje czujemy się dobrze ;-)
Boli mnie tylko żoładek - przez te poranne rytuały z tabletkami:crazy: ale plus tego jest też taki że dziś jak już obudziłam się o tej 4..poleżalam do 5 i z powerem wstalam i krzatalam się po domku - jakiś taki dluuuugi ten dzień mi się wydaje :sorry:

Dzidz jest tak energiczny ze nie ogarniam czasem tych jego kopniaków - ksiazkowe 15 ruchów dziennie zamienilo się u mnie w 15 ruchów na 15 minut a czasem i mniej :eek:

:eek: Współczuje Ci 'nocnych koszmarów' - ale albo coś mnie ominęlo albo nie doczytałam... Ona Ci choruje czy co ze sie tak budzi ???
Ufff już po imprezce normalnie cieszę że mam to za soba:-D:-D Kuchnia też prawie zrobiona więc luzik:-p:-p
Najlepiej w niedziele imprezka na całego a tu tel wydzwania wiec w koncu odbieram a tu pani ze Smoczej Jamy gdzie my jestesmy bo wszystko gotowe i jedzenie stygnie:szok::szok::szok: A oni zrobili ta imprezkę!!!! a my niespisywalismy zadnej umowy:no::no::no: zadnej zaliczki nie było, wyboru Menu nic nic nic. Zwykła rozmowa na sucho. Normalnie jaja jak berety:szok::szok::szok:

W takiej sytuacji mogli Ci juz powiedzieć że Impreze masz GRATIS ;-):-D:cool:
Naszykowali jedzonka i sie zmarnowało hehehhe:cool:

U nas ciut lepiej. Skonczyły się wymioty za to rozwolnienie. Dzisiaj po pracy kupię marchew i ugotuje marchwiankę za radą Czarnej baby i mam nadzieje ze pomoże:-p

hę ?? marchwianka jest dobra na biegunkę :laugh2: wiecie ze nie wiedziałam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry