• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Jeszcze raz dziękuje za życzonka:tak:
mamstu z prezentów to głównie ciuchy bo o nie prosiłam takie na wiosne:tak: 3 samochody, pufę lwa, szczeniaczka-uczniaczka no i kase:-p:-p:-p
na wróżbie pierwsze wybrał Chlebek potem kase a trzeci był różaniec:rofl2:
MaLea hmmmm aż nie wiem sama od czego ten zabarwiony mocz pewnie czeka was badanie:confused2:
Roxeen a jak badania robiłaś???? Czy zelazo się przyswaja????

A to mój smerf w swoim najważniejszym dniu:-p

Załączniki

• DSC03204.JPG
    DSC03204.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Pozdrawiam wszystkie Pilanki .
Jubilatom wszystkiego najlepszego .
Ja ostatnio nie miałam czasu w weekend byliśmy w Poznaniu u przyjaciół , mój maluch był nadzwyczaj grzeczny , a tak się obawiałam jechać z nią gdziekolwiek. A ostatnio jakoś tak ogólnie się nie wyrabiam , praca dom i ciągle w biegu .

MaLea kurcze oby to nie było coś poważnego! Koniecznie daj znać co powiedziała lekarka. A do kogo chodzisz?

Roxeen nie wiem dlaczego mała się tak budzi, karmię ją cyckiem i od kilku tygodni mamy w nocy takie jazdy...Domyślam się, że budzi się do mnie, a nie z głodu. Eh, taki los :-(

Czarna Samuel jest świetny, a jaki przystojniak z niego! :-) Prezenty chyba trafione, co?
jak najbardziej trafione zgodnie z życzeniami:-D:-D
MaLea kurcze oby to nie było coś poważnego! Koniecznie daj znać co powiedziała lekarka. A do kogo chodzisz?

Roxeen nie wiem dlaczego mała się tak budzi, karmię ją cyckiem i od kilku tygodni mamy w nocy takie jazdy...Domyślam się, że budzi się do mnie, a nie z głodu. Eh, taki los :-(
może nowe miejsce???? a może fakt ze jednak w dzień masz więcej pracy i dlatego w nocy nadrabia przytulace;-)
do Ludwiczak, na Roosevelta :-)
siuski nadal różowe, szykuję się właśnie do lekarza, więc później wpadnę :-)

Sami boski :tak::tak::tak:

Trzymam kciuki za wyniki. I widzę ze jesteś teraz blisko mnie:-p:-p:rofl2:

heheheh my też na Roosevelta ale do dr Szymkowiak. Własnie mój mężu jest u niej z Hanią:zawstydzona/y: Niby było lepiej, nawet zjadła marchwiankę ale wymioty wróciły:wściekła/y: Dobrze, ze chociaż humorek jej dopisuje i dość dużo pije. W nocy wypiła cąły kubek herbatki rumiankowej.

Piękna pogoda dziś ale pewnie ze spaceru nici:no:

Biedna Hanusia!! Niech szybko wraca do zdrowia!!

A ja tak się zastanawiam, ile razy już się mijałyśmy z Aniulą w przedszkolu.... ;-);-) A może nasze dzieci chodzą razem na jakieś zajęcia - Maksio chodzi na angielski i gimnastykę korekcyjną, wiem, że tam są też dzieci z Wiewiórek...
Aniula, kiedy będziesz odprowadzała lub odbierała córę z przedszkola?

Asheara, jak maleńki? Jak Ty się czujesz?

Mamstud, jak się mieszka? Jak nocne pobudki? A może masz małego głodomora, który by sobie chętnie chlapnął butlę mleczka modyfikowanego lub kaszki przed snem po cycu i spałby dobrze?

reklama
Wpadam tylko oznajmic, ze zyje :nerd:
Nie mam ostatnio czasu wejsc na BB... pisze prace kontrolne, ostatnie 2 dni w szkole... dzis na szczescie ostatni, musze jeszcze tylko dokonczyc prace z chemii ...
Jutro do Was zajrze i nadrobie zaleglosci, bo wracam o 20 i jeszcze bedzie trzeba wykapac malego i na koniec dnia padne z nog...

Buziole dla Wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry