Hellooo :-)
Wpadam się przywitać i zameldować że żyje a bobo nadal wierci sie i wierci i wierci ...

Fajnie dziś świeciło słonko prawda ?? taki jakiś pozytywny ten dzień :-)
Slonko mnie jednak strasznie dziś rozkojarzyło wywinełam dziś dwa straszne numery - pierwszy w aptece
Kupiłam kwas foliowy, słysze "7,50 proszę " kłade na ladzie 2 zł i z geba uśmiechniętą od ucha do ucha czekam na RESZTE

i nagle ze snu budzi mnie miła sypatyczna pani powtarzajac "7,50 poproszę"
Na co ja zdziwiona - " prosze położyłam na ladzie - nie wystarczy

"
Jak ja się z siebei śmiałam pół popołudnia po tym

Drugi numer wywyinęłam w sklepie i też poszło o kase
do zapłaty miałam 12 zł położyłam 20 i po otrzymaniu reszty stwierdziłam że pani się pomyliła i powinna wydać mi jeszcze 10 zł

Dobrze ze mój mąz był obok
Roxeen a jak badania robiłaś???? Czy zelazo się przyswaja????
W szpitalu - krzywa żelaza - najgorsze badanie jakie w zyciu miałam - wypicie glukozy przy tym to kaszka z mleczkiem
Wpadam tylko oznajmic, ze zyje

Nie mam ostatnio czasu wejsc na BB... pisze prace kontrolne, ostatnie 2 dni w szkole... dzis na szczescie ostatni, musze jeszcze tylko dokonczyc prace z chemii ...
Jutro do Was zajrze i nadrobie zaleglosci, bo wracam o 20 i jeszcze bedzie trzeba wykapac malego i na koniec dnia padne z nog...
Buziole dla Wszystkich
Ashe !!! Jestem z Ciebie dumna !!!
Dzidzi to nie powód do tego by przerywać edukacje
Jestem spragniona zdjęc Twojego Damianka wiec przy czasie naciesz nasze Oczy

a ja się tak ostatnio zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz
i tak jak Ola zastanawia sie ile to razy minęła juz Aniulę w przedszkolu tak jak zastanawiam się ile razy minęłyśmy się np na K. Wielkiego .. Wenedów czy innej 'zielonej' ulicy hihihi
No proszę Cie nie załamuj mnie - tydzien przed porodem

a ja tak liczylam ze jeszcze trpche i przestanie tak przestawiać mi wszystkie wnętrzności

stwierdzam u dzidziolka ciążowe ADHD