reklama

czarna meggi
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ;-) Ja tez mam problem na wyborem imienia dla chlopca  Jak narazie to podobaja mi sie Olivier i Natan ;-)No i ewentualnie Dominik ale mojemu TZ sie nie podoba to imie
Jak narazie to podobaja mi sie Olivier i Natan ;-)No i ewentualnie Dominik ale mojemu TZ sie nie podoba to imie Trzeba dalej cos myslec moze akurat cos sie spodoba
Trzeba dalej cos myslec moze akurat cos sie spodoba 

Jak narazie to podobaja mi sie Olivier i Natan ;-)No i ewentualnie Dominik ale mojemu TZ sie nie podoba to imie
Jak narazie to podobaja mi sie Olivier i Natan ;-)No i ewentualnie Dominik ale mojemu TZ sie nie podoba to imie Trzeba dalej cos myslec moze akurat cos sie spodoba
Trzeba dalej cos myslec moze akurat cos sie spodoba 

Ostatnia edycja: 

My z mężm zdecydowlismy że jak bendzie dziewczynka to klaudia a jak chłopak to kacper ale po wizycie w pywatnej klinice i zrobieniu usg bendzie chłopczyk wienc Kacperek :-):-):-), nie ma to jak płatne dobre usg przynajmniej wiem że dobrze wszystko jest a zobaczenie swego malęństwa na kolorowo to super sprawa bardzo się cieszymy z tego z mężem że widzieliśmy go na kolorowo i bardzo dobrze 

czarna meggi
Zaciekawiona BB
Moja przyjaciolka ma Olivierka i wola na niego zdrobniale Oli Olisiu Oliniu. Fajnie to brzmi 

teraz żałuję, że nie będę mieć bliżniaków. Myszon i Żyraf bardzo do siebie pasują 
 chociaż z drugiej strony na tamtej stronie jest też Elvis...
 chociaż z drugiej strony na tamtej stronie jest też Elvis... dobrze, że nie spodziewam się chłopca bo miałabym problem z wyborem pośród tych imion...
 dobrze, że nie spodziewam się chłopca bo miałabym problem z wyborem pośród tych imion...

chociaż z drugiej strony na tamtej stronie jest też Elvis...
 chociaż z drugiej strony na tamtej stronie jest też Elvis... dobrze, że nie spodziewam się chłopca bo miałabym problem z wyborem pośród tych imion...
 dobrze, że nie spodziewam się chłopca bo miałabym problem z wyborem pośród tych imion...Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ardzesh 

na gdyby był chłopiec to ja też miałabym problem;-) mi również te dwa imiona przypadły do gustu

na gdyby był chłopiec to ja też miałabym problem;-) mi również te dwa imiona przypadły do gustu

reklama