Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu pozostaje mi tylko dolaczyc sie do gratulacji!!! Fajnie jakby kiedys faktycznie te nasze wszystkie brzdace sie poznaly!!! Fajnie tylu chlopczykow!!!
Dzięki za gratulacje waży 400gram - kawał chłopa ;D Niestety nie wiem ile ma 'wzrostu' :laugh: zapomniałam z wrażenia zapytać a nie mam w karcie informacyjnej. Ach ta ciekawość
Dyzia według tabelki wychodzi mi synek ale zobaczymy u mnie w rodzinie jest tak że pierwsze rodzą się dziewczyny a za drugim razem chłopaki a pierwszą mam córcię więc chyba jednak się sprawdzi tabelka
Pozdrawiam
k@siek, dopiero teraz zauważyłam, że masz mieć Adasia Nam się też to imię bardzo podoba i możliwe że będą 2 forumowe Adasie
A jeśli będzie dziewczynka, to chyba Hania
Iza, czekam z niecierpliwością na twoje wrażenia po wózkowym oglądactwie Jak Marlin ?
dziewczyny, a widziałyście już może któraś nowy wózek implastu, Volant ?