reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć przeciwna

u nas michał najbardziej lub moj kitel lekarski ktory mialam na praktykach w domu dziecka :-D:-D:-D:-D:-D

a ostatnio kupilam sobie blond peruke :D

reklama
o matko:-D
A ja w tych kwestiach jestem tradycjonalistką- żadnego jedzenia w łóżku ( M. coś wspominał o bitej śmietanie, ale to nie dla mnie:-D) i żadnych przebieranek.

ja strasznie uwielbiam przebieranki hihi :D pierwszy gorset kupila mi mama na 17 urodziny :-D:-D i tak mi jakos zostało :D nawet po slubie dostałam od niej tzw " ku.rwi ciuszek " :-):-D:-D

Kitel nie, gorset tak i takie tam.... Mam parę tego rodzaju ciuszków ale nie wiem czy po ciąży bym może nie tyle nie weszła ale czy by lustro nie pękło :baffled:
Bita śmietana nie - w sumie nie lubię co do zasady - ale można kupić czekoladę którą się pędzelkiem nakłada - coś dla Asinki85 ;-)
Żeby nie było tak bardzo gadżeciarsko to ja czasem mam ochotę na chwilę zapomnienia w ciszy :tak:

Hej, wróciłam z wakacji:)Widzę, że temat się rozszerza;)

Ironia
- demonie seksu:))))

Forever - nie bądź taka krytyczna wobec siebie!

A co do fatałaszków i gadżetów to teraz już rzadkość u nas. Jeszcze kiedyś lubiliśmy scenki rodzajowe typu szef-sekterarka lub lekarz-pielęgniarka;)

reklama
Do góry