Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, i mam nadzieję, że przyda mi się ta lektura:-)
wcześniej myślałam że umrę jak ciągle musiałam się schylać po mojego uciekającego żuka :-( zapakowałam więc damę w chustę i wyszłysmy na spacerek 
no ale to w sumie była pora kąpieli 
jakoś dojechaliśmy szczęśliwie, mieliśmy tylko jedną przerwę na karmienie Wojtusia a Karolinka dama a jake siedziała w foteliku ze mną z przodu i podziwiała ten piękny kraj
a jaka zafascynowana była kazdym autobusem, ciężarówką i generalnie wszystkim co jest większe od naszego auta 

no i karolka goniła kaczki, te wystraszone posrały jej drogę więc moja zadowolona dama i zaciekawiona co to takiego siadła sobie dupskiem w jedną a drugą zdążyła rozmazać łapką 

ależ miałam nerwa 

) no nie wiem co o tym sądzić bo karolka to tyle miała jak 5 miesiąc skończyła 

a dodam że to taka jakby wersalka hihihi więc sami widzicie same porażki z tymi spaniami hihihihi
aż mi ciarki przechodzą na myśl o kolejnej przeprowadzce - hmmmm to już 4 w opolu 

ojjj jestem zła na siebie że to ja ja zawiozłam i tak mam z nią znacznie gorsze relacje aniżeli tatuś :-(
:-)) to ona ryczy i tak patrzy spod oka czy coś robię czy nie jak nie to odwraca się do mnie dupką i ryczy jeszcze bardziej a jak jest tatus w domu to mogę zapomnieć że do wieczora ona do mnie przyjdzie żeby sie pobawić
uhhhhh jak mnie to wnerwia - jestem chyba beznadziejnie nudną matką 

jak to widzę to mnie krew zalewa i jeszcze się pożalę że jak się uderzy to leci do tatusia a nie do mnie AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jak ja chcę ją w tym momencie przytulić to się wyrywa i jeszcze bardziej ryczy AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wytrzymam tego 

dziewczyny poradźcie cos bo normalnie zwariuję
polecę jeszcze na zamknięty hie hie hie