Madzia737
Maciuś i Majeczka
Madzia :-)
mozesz wszystkich posądzać o spanie ale nie mnie :-) Monia i Jasiek takiej opcji nie przewidują :-)
To tak jak Maciek,dzisiaj wstał o 5.30 razem ze mną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia :-)
mozesz wszystkich posądzać o spanie ale nie mnie :-) Monia i Jasiek takiej opcji nie przewidują :-)
ale i tak myślę, że najleppiej jakbyśmy sie w końcu spotkały wszystkie i pogadały. Musimy sie umówić, że raz w miesiącu się spotykamy, jak nie wieczorem to jakoś w dzien w weekend, wtedy bysmy się mogły porządnie wygadać ;-)
nawet sam pokazuje,że do kibelka robi sie kupe,ale jak się spytam gdzie ty robisz to mówi "gacie"
więc czas nad tym poważniej popracowac
Oj już się boję,bo Maciuś ma bunt dwulatka i potrafi byc nieznośny strasznie 

:-):-):-) zgłoszę się po odbiór w przyszłym tygodniu ok?Aga super!!!! strasznie się cieszę:-):-):-) zgłoszę się po odbiór w przyszłym tygodniu ok?
Co do gina to Amelkowa polecała,ale to był facio.Ja znam fajną babke ,ale chodze do niej prywatnie,chociaż się zastanawiam czy aby nie poszukać jakiejś babeczki na NFZ ,bo ta kasuje 100 zł za wizytę.
zapiszę się do tej Jolanty Wiśniewskiej i zobacze
- dzięki rubi ;-)Hej!
Marcik jak dotrę do domu to sprawdzę tą szczepionkę na meningo,o ile nie zapomnę,bo w ferworze urządzania mieszkania ciężko mi o niektórych sprawach pamiętać
No w każdym bądź razie jak nie zapomnę to jutro Ci napiszę.

Marcik nie dało się na starym nicku zalogować?![]()

Marcik ta szczepionka na meningo to neinsvac c lub weinsvac c lub meinsvac c -niewyraźnie mi wpisali![]()