Madzia :-)
mozesz wszystkich posądzać o spanie ale nie mnie :-) Monia i Jasiek takiej opcji nie przewidują :-)
To tak jak Maciek,dzisiaj wstał o 5.30 razem ze mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia :-)
mozesz wszystkich posądzać o spanie ale nie mnie :-) Monia i Jasiek takiej opcji nie przewidują :-)
Aga super!!!! strasznie się cieszę:-):-):-) zgłoszę się po odbiór w przyszłym tygodniu ok?
Co do gina to Amelkowa polecała,ale to był facio.Ja znam fajną babke ,ale chodze do niej prywatnie,chociaż się zastanawiam czy aby nie poszukać jakiejś babeczki na NFZ ,bo ta kasuje 100 zł za wizytę.
Hej!
Marcik jak dotrę do domu to sprawdzę tą szczepionkę na meningo,o ile nie zapomnę,bo w ferworze urządzania mieszkania ciężko mi o niektórych sprawach pamiętać
No w każdym bądź razie jak nie zapomnę to jutro Ci napiszę.
Marcik nie dało się na starym nicku zalogować?![]()
Marcik ta szczepionka na meningo to neinsvac c lub weinsvac c lub meinsvac c -niewyraźnie mi wpisali![]()