reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
O to widzę,ze grono sąsiadek się powiększa:tak::-D

Agita a w którym kościele macie chrzciny? Ja wiem,że u św.Jacka jest taka krótka msza i wtedy sa chrzciny i roczki.Byliśmy jakiś miesiąc temu u synka znajomych na roczku,a oni żeby było śmieszniej to też z Krzemienieckiej:-D
My do kościoła z młodym rzadko chodzimy.Jeszcze w zimie jak była szopka to było zajęcie:-p Tylko znów,to że dziecko naubierane,a w kościele to nie wiadomo -ubierać ,rozbierac:confused: A teraz jak bylismy na Boże Ciało to spędziłam z Maciusiem może 5 min w kościele,a później przeganialiśmy koty ze wszystkich okolicznych podwórek:-p:sorry2:
Mi się z resztą ostatnio zmieniło nastawienie do kościoła i nie czuję potrzeby chodzenia,a młodemu sie nie dziwię,ze sie w kościele nudzi:sorry:

bry ;-)

mam nadzieję, ze mnie modderatorka nie ukatrupi...

chciałbym wkleić info o Franusiu :-) Franuś jest 3 dni młodszy od Moni choć wg terminu powinien urodzić się jak Ania Amelkowej w październiku 2009r...

Mama Franka, Agnieszka - najdzielniejsza kobieta jaką chyba znam, zbiera pieniążki na rehabilitacje i szczepionki dla małego...tam gdzie mieszkają przysługuje im...godzina rehabilitacji miesięcznie...a szczepionka Synargis...jedna dawka to koszt ok. 7000zł (nie pomyliłam się...7 TYSIĘCY zł!!!)

Zresztą...poczytajcie same.... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f272/franus-31-tc-1010kg-mozesz-pomoc-41062/

z góry dziękuję za każdą złotóweczkę :-) no i proszę o pamięć o Franku na początku przyszłego roku przy rozliczaniu PITow ;-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa to w przyszłym tyg bardzo chętnie się spotkam na spacerku:-). Jeszcze się dokładnie spiszemy kiedy i gdzie mamy się stawić:-)
Madzia737 my Chrzciny robimy nie w Opolu, ponieważ nie jestem "rodowitą opolanką":-), tylko mieszkamy Tu z mężulkiem od kilku lat, a Chrzciny urządzamy u mnie na Śląsku, a mamy strasznego organiste w Kościele i zastanawiam się, czy Mój Aleks nie wyskoczy z bucików jak go usłyszy:-D

dziewczyny u mnie ALARM!!!

teściowa na horyzoncie - jutro przyjeżdza i zostaje na tydzień AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lecę sprzątać dalej - jak ogarnę wszystko to wpadnę paaaaaaaaaaaaaaa
i trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pożarły bbbrrrrrrr

Anik :-) kategorycznie zabraniam Ci sprzątać!

czym się biedna teściowa zajmie jak będziesz miała super porządek??? :-):-D

moje chopoki pojechali na Witosa na badanie słuchu :-) dziołcha śpi :-) w samych bodziakach :-)

lasencje ;-) w lumpku Polo na Kościuszki (róg z Reymonta) jest wyprzedaż - kazda "mala" rzecz za 1 zł a spodnie, bluzy, swetry, kurtki itp. za 2 zl /szt :-)

oto efekt mojego wczorajszego wyjscia po...KEFIR ;-D

Załączniki

• IMG_0083.jpg
    IMG_0083.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0086.jpg
    IMG_0086.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_0084.jpg
    IMG_0084.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0087.jpg
    IMG_0087.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0085.jpg
    IMG_0085.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 40
Tak z innej beczki. Chcę się Wam wyżalić, ponieważ właśnie dowiedziałam sie ze Mój Kochany króliczek zdechł:-(. Od czasu narodzin Aleksa, króliczek był u mojej mamy i wiem, ze sie nim dorbze opiekowała, bo już nie raz był u niej, a tu nagle dziś po zaledwie 4 latach zdechł;-(. Normalnie poryczałam się jak dziecko. Mam nadzieję, że nie uznacie tego wpisu za głupotę.

Agita... przykro mi :-(
rozumiem Cię bo miałam psy...wiem jak to jest gdy taki przyjaciel odchodzi :-(
no i to jest powód dla którego juz chyba nie będę miała więcej zwierzaka...za szybko odchodzą :-(

Anik zostaw juz to sprzątanie,natychmiast!!! A teściowa co będzie robiła jak przyjedzie? nie pozwól ,zeby się nudziła:-p
Rubi świetny "kefir":-D
Agita ja właśnie dlatego nie chcę mieć zwierzaków.Współćzuję :-(

Ech,a ja dzisiaj jadę do Karpacza na wycieczkę :-) No niby fajnie,odpocznę,ale kurna jak bez Maciusia przezyję:confused: To nasza pierwsza taka rozłąka i strasznie mi smutno było jak się z nim rano żegnałam,mało co się nie poryczałam:-( ,a on jeszcze "mamusia,mamusia" i krzywą minkę miał:-(

reklama
Magda wiem jak to jest smutno, jak po kilku godzinach przebieram nogami jak nie widzę moich chłopaków :tak:
Agita współczuje króliczka, ja się też do zwierząt bardzo przywiązuje.
Anik współczuje teściowej, musi być wiedźmą skoro tak na nią reagujesz:sorry2: moja na szczęście jest w porządku, jak mi coś nie pasuje to jej mówię, a ona się nie obraża, no mi przynajmniej nic o tym nie wiadomo;-)
Jadę do teściów, uwielbiam piątki,a do tego to słonko:-)

Do góry