reklama
O to widzę,ze grono sąsiadek się powiększa

Agita a w którym kościele macie chrzciny? Ja wiem,że u św.Jacka jest taka krótka msza i wtedy sa chrzciny i roczki.Byliśmy jakiś miesiąc temu u synka znajomych na roczku,a oni żeby było śmieszniej to też z Krzemienieckiej
My do kościoła z młodym rzadko chodzimy.Jeszcze w zimie jak była szopka to było zajęcie
Tylko znów,to że dziecko naubierane,a w kościele to nie wiadomo -ubierać ,rozbierac
A teraz jak bylismy na Boże Ciało to spędziłam z Maciusiem może 5 min w kościele,a później przeganialiśmy koty ze wszystkich okolicznych podwórek

Mi się z resztą ostatnio zmieniło nastawienie do kościoła i nie czuję potrzeby chodzenia,a młodemu sie nie dziwię,ze sie w kościele nudzi

Agita a w którym kościele macie chrzciny? Ja wiem,że u św.Jacka jest taka krótka msza i wtedy sa chrzciny i roczki.Byliśmy jakiś miesiąc temu u synka znajomych na roczku,a oni żeby było śmieszniej to też z Krzemienieckiej

My do kościoła z młodym rzadko chodzimy.Jeszcze w zimie jak była szopka to było zajęcie

Mi się z resztą ostatnio zmieniło nastawienie do kościoła i nie czuję potrzeby chodzenia,a młodemu sie nie dziwię,ze sie w kościele nudzi

bry ;-)
mam nadzieję, ze mnie modderatorka nie ukatrupi...
chciałbym wkleić info o Franusiu :-) Franuś jest 3 dni młodszy od Moni choć wg terminu powinien urodzić się jak Ania Amelkowej w październiku 2009r...
Mama Franka, Agnieszka - najdzielniejsza kobieta jaką chyba znam, zbiera pieniążki na rehabilitacje i szczepionki dla małego...tam gdzie mieszkają przysługuje im...godzina rehabilitacji miesięcznie...a szczepionka Synargis...jedna dawka to koszt ok. 7000zł (nie pomyliłam się...7 TYSIĘCY zł!!!)
Zresztą...poczytajcie same.... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f272/franus-31-tc-1010kg-mozesz-pomoc-41062/
z góry dziękuję za każdą złotóweczkę :-) no i proszę o pamięć o Franku na początku przyszłego roku przy rozliczaniu PITow ;-)
mam nadzieję, ze mnie modderatorka nie ukatrupi...
chciałbym wkleić info o Franusiu :-) Franuś jest 3 dni młodszy od Moni choć wg terminu powinien urodzić się jak Ania Amelkowej w październiku 2009r...
Mama Franka, Agnieszka - najdzielniejsza kobieta jaką chyba znam, zbiera pieniążki na rehabilitacje i szczepionki dla małego...tam gdzie mieszkają przysługuje im...godzina rehabilitacji miesięcznie...a szczepionka Synargis...jedna dawka to koszt ok. 7000zł (nie pomyliłam się...7 TYSIĘCY zł!!!)
Zresztą...poczytajcie same.... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f272/franus-31-tc-1010kg-mozesz-pomoc-41062/
z góry dziękuję za każdą złotóweczkę :-) no i proszę o pamięć o Franku na początku przyszłego roku przy rozliczaniu PITow ;-)
Ostatnia edycja:
Amelkowa to w przyszłym tyg bardzo chętnie się spotkam na spacerku:-). Jeszcze się dokładnie spiszemy kiedy i gdzie mamy się stawić:-)
Madzia737 my Chrzciny robimy nie w Opolu, ponieważ nie jestem "rodowitą opolanką":-), tylko mieszkamy Tu z mężulkiem od kilku lat, a Chrzciny urządzamy u mnie na Śląsku, a mamy strasznego organiste w Kościele i zastanawiam się, czy Mój Aleks nie wyskoczy z bucików jak go usłyszy
Madzia737 my Chrzciny robimy nie w Opolu, ponieważ nie jestem "rodowitą opolanką":-), tylko mieszkamy Tu z mężulkiem od kilku lat, a Chrzciny urządzamy u mnie na Śląsku, a mamy strasznego organiste w Kościele i zastanawiam się, czy Mój Aleks nie wyskoczy z bucików jak go usłyszy

dziewczyny u mnie ALARM!!!
teściowa na horyzoncie - jutro przyjeżdza i zostaje na tydzień AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lecę sprzątać dalej - jak ogarnę wszystko to wpadnę paaaaaaaaaaaaaaa
i trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pożarły bbbrrrrrrr
teściowa na horyzoncie - jutro przyjeżdza i zostaje na tydzień AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lecę sprzątać dalej - jak ogarnę wszystko to wpadnę paaaaaaaaaaaaaaa
i trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pożarły bbbrrrrrrr
Anik :-) kategorycznie zabraniam Ci sprzątać!
czym się biedna teściowa zajmie jak będziesz miała super porządek??? :-)
moje chopoki pojechali na Witosa na badanie słuchu :-) dziołcha śpi :-) w samych bodziakach :-)
lasencje ;-) w lumpku Polo na Kościuszki (róg z Reymonta) jest wyprzedaż - kazda "mala" rzecz za 1 zł a spodnie, bluzy, swetry, kurtki itp. za 2 zl /szt :-)
oto efekt mojego wczorajszego wyjscia po...KEFIR ;-D
czym się biedna teściowa zajmie jak będziesz miała super porządek??? :-)

moje chopoki pojechali na Witosa na badanie słuchu :-) dziołcha śpi :-) w samych bodziakach :-)
lasencje ;-) w lumpku Polo na Kościuszki (róg z Reymonta) jest wyprzedaż - kazda "mala" rzecz za 1 zł a spodnie, bluzy, swetry, kurtki itp. za 2 zl /szt :-)
oto efekt mojego wczorajszego wyjscia po...KEFIR ;-D
Załączniki
Tak z innej beczki. Chcę się Wam wyżalić, ponieważ właśnie dowiedziałam sie ze Mój Kochany króliczek zdechł:-(. Od czasu narodzin Aleksa, króliczek był u mojej mamy i wiem, ze sie nim dorbze opiekowała, bo już nie raz był u niej, a tu nagle dziś po zaledwie 4 latach zdechł;-(. Normalnie poryczałam się jak dziecko. Mam nadzieję, że nie uznacie tego wpisu za głupotę.
Anik zostaw juz to sprzątanie,natychmiast!!! A teściowa co będzie robiła jak przyjedzie? nie pozwól ,zeby się nudziła
Rubi świetny "kefir"
Agita ja właśnie dlatego nie chcę mieć zwierzaków.Współćzuję :-(
Ech,a ja dzisiaj jadę do Karpacza na wycieczkę :-) No niby fajnie,odpocznę,ale kurna jak bez Maciusia przezyję
To nasza pierwsza taka rozłąka i strasznie mi smutno było jak się z nim rano żegnałam,mało co się nie poryczałam:-( ,a on jeszcze "mamusia,mamusia" i krzywą minkę miał:-(

Rubi świetny "kefir"

Agita ja właśnie dlatego nie chcę mieć zwierzaków.Współćzuję :-(
Ech,a ja dzisiaj jadę do Karpacza na wycieczkę :-) No niby fajnie,odpocznę,ale kurna jak bez Maciusia przezyję

reklama
Arogo
Fanka BB :)
Magda wiem jak to jest smutno, jak po kilku godzinach przebieram nogami jak nie widzę moich chłopaków 
Agita współczuje króliczka, ja się też do zwierząt bardzo przywiązuje.
Anik współczuje teściowej, musi być wiedźmą skoro tak na nią reagujesz
moja na szczęście jest w porządku, jak mi coś nie pasuje to jej mówię, a ona się nie obraża, no mi przynajmniej nic o tym nie wiadomo;-)
Jadę do teściów, uwielbiam piątki,a do tego to słonko:-)

Agita współczuje króliczka, ja się też do zwierząt bardzo przywiązuje.
Anik współczuje teściowej, musi być wiedźmą skoro tak na nią reagujesz

Jadę do teściów, uwielbiam piątki,a do tego to słonko:-)