rubi
wakacyjna mama ;-)
ja z Monia na testy też idę :-)
ale wiecie co??? ja wtyków u alergologa na chorą kasę nie mam w Opolu a tylko w Centrum Alergologii i Pulmunologii w Karpaczu... Koleżanka załatwiła i zaoferowała nocleg więc...chromole Opole i jadę na wywczasy :-) krótkie bo krótkie ale zawsze... poza tym zależy mi na czasie... jutro będę na Witosa to zapytam jak długo trzeba czekać na wizyte refundowaną :-)
nie piszę nic więcej bo dzis właśnie byłam u urologa i zeby się na dziś zarejestrować musiałyśmy z Monią wyjść z domu o...5:30 :-( potem Monia pokazała cioci Amelce jaka jest super grzeczna ;-)
teraz ide na sekundę do wyrka bo na 13:30 z młodą na rehabilitację lecim....
ale wiecie co??? ja wtyków u alergologa na chorą kasę nie mam w Opolu a tylko w Centrum Alergologii i Pulmunologii w Karpaczu... Koleżanka załatwiła i zaoferowała nocleg więc...chromole Opole i jadę na wywczasy :-) krótkie bo krótkie ale zawsze... poza tym zależy mi na czasie... jutro będę na Witosa to zapytam jak długo trzeba czekać na wizyte refundowaną :-)
nie piszę nic więcej bo dzis właśnie byłam u urologa i zeby się na dziś zarejestrować musiałyśmy z Monią wyjść z domu o...5:30 :-( potem Monia pokazała cioci Amelce jaka jest super grzeczna ;-)
teraz ide na sekundę do wyrka bo na 13:30 z młodą na rehabilitację lecim....
rubi a jak jest taka pogoda i musisz gdzies z Monia jechac do lekarza to daj znać, jak będe akurat dysponowała czasem to Cie podrzucę ;-)
Pewnie jakbym się uparła i przyniosła skierowanie to by zrobili.
Co do testów i kolejnych wizyt u arelgologa,to wystarczy ,ze masz skierowanie na testy od internisty (pediatry) i przyjmują wtedy na kasę.
to szkoda by było zrezygnować z takiej wycieczki.
, a chciałam zrobić testy,bo jest prawdopodobieństwo,ze ma alergię po mnie i stąd ten katar i kaszel.

Ale co do małego,to zalecił,żeby jeszcze z testami poczekac,bo ten katar i kaszel to może byc czysta przypadłość żłobkowa

. A niby człowiek ma doświadczenie w wyciaganiu tych paskudztw, w tysiacach mozna juz liczyc ( z psów oczywiście i ja tez juz kilka w zyciu miałam). Kleszcze zdrowiutki okazał się na szczeście
) czy z powodu nowego leku jaki wczoraj mi gin przepisał