reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A co do przeklinania to moja siostra ze znajomymi byli kiedys nad morzem i spacerowali sobie razem plażą, dzieci biegały, no i mojej siostry syn woła córke tych znajomych, która wybiegła trochę do przodu: Maja, Maja, Maja..... w końcu się zdenerwował troche i wrzeszczy na cała plażę pełną ludzi: Maja kur....a stój!!!!

reklama
Bry,

Madzia zrównowazony zrównowazony twoj Macius :tak:. Pewnie, ze sie bawił z ta opiekunką, Panie w złobku tez sie z nim bawią wiec sytuacje zna :tak:
Agnieszka dzieki, udko wysmarowałam przed szczepieniem.

My juz po bilansie i szczepieniu ... jakie oczy robili na mnie jak prawie na kazde pytanie była odpowiedz negatywna :baffled:.
Lekarz po wywiadzie 2 min stwierdził, ze chłopcy sie roznie rozwijaja i godzina zero, która wszystko pokazuje to 3 lata - to po jaka cholere teraz bilans, a nie za rok :baffled:. No nic wyszło na to, ze Mysi jest taki bo dzieci sa rozne i roznie sie rozwijają, ja nadopiekuncza (ale skąd :sorry2:), brak rodzenstwa no i ze nie ma na nic czasu moje ADHD itd ... I tak musze z wysypką Kubcia pedzic na Witosa to w koncu ten bilans tam zrobimy, porzadnie.

Bida moja mała tak płakała przy szczepieniu :-( nic jeszcze tylko za 2 m-ce meningokoki i troche odpoczniemy od szczepinek:tak: nareszcie..

Kubus chuderlak wazy az 13,5kg :-( za to wzrostu ma 100,5cm :tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych opolskich Ań :-)

ja (H)Ania ale się podpinam i dziękuję bardzo za życzenia :-) ;-) a pozostałym Aniom ślę :-*

aniulka :-) Madzia :-) ja stanowczo radzę nie interweniować jak dziecko przeklina ;-) nawet w autobusie pełnym ludzi ;-) jak tylko zaczniecie wmawiać chłopakom że tak nie wolno to będą kląć z większym zapałem ;-) przerwbiałam to z moim grzecznym Jasiem ;-) :-) :-D

Ostatnia edycja:
No to ja daggy jestem o 12 ;))))
Hiox, dobrze, że już po szczepieniu:tak:, ja właśnie musze się lekarki zapytac jak to będzie teraz z moim Patrykiem, bo do teraz wszystko w Angii miałam, zaproszenie na szczepienie wysyłali i o niczym nie musiałam pamiętać;-). Teraz sobie przypomnialam, że Patryk ma być jakoś teraz szczepiony :crazy:
A z ta nadopiekuńczością Hiox to w sumie nie znamy się dobrze, ale wydawało mi się w Bajlandii, że Kubuś miał mało okazji, żeby samemu się pobawić :sorry2:;-)

ja (H)Ania ale się podpinam i dziękuję bardzo za życzenia :-) ;-) a pozostałym Aniom ślę :-*

aniulka :-) Madzia :-) ja stanowczo radzę nie interweniować jak dziecko przeklina ;-) nawet w autobusie pełnym ludzi ;-) jak tylko zaczniecie wmawiać chłopakom że tak nie wolno to będą kląć z większym zapałem ;-) przerwbiałam to z moim grzecznym Jasiem ;-) :-) :-D

To Ty tez masz dzisiaj imieniny????

reklama
Ja tez sie ciesze, ze jestesmy juz po. Spi sobie teraz Kubcio, mam nadzieje, ze jak wstanie bedzie juz miał dobry humor :tak:

A co masz konkretnie na mysli, ze miał mało okazji sie pobawic? Latał jak dzikus - standardowo, a ja pilnowałam by sie w nic nie przygrzmocił :tak:. Na 'gorna' czesc weszlismy, ale było w pewnym momencie za wasko dla mnie i musiłam prosic A Aniulki aby mi pomogł dziecko sciagnac (bo po tych stromych drabinkach z dzieckiem na reku w zyciu bym nie zlazła :-D) ... tam sa same wolne przestrzenie, jakby spadł to kark skrecony na miejscu :baffled:

Sto lat solenizantki :-)

Do góry