Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kiedys tez mialam fiola na punkcie karmienia,a teraz odpuscilam ,nie chce to nie,czasem staram sie czyms go jeszcze zainteresowac przy jedzeniu zeby przy okazji nafutrowac,ale jak stanowczo odmawia to co zrobic.I nie latam za nim z jedzeniem,ma okreslone pory i tyle.
.
. Wtedy juz był ryk i musiał dostac teraz, natychmiast ... dobrze sie złozyło bo własnie pizze odbierałam i w drodze do domu w aucie wciagnął juz dwa kawałki
. I tak bylismy z TZ w szoku, ze wogole zrobił się głodny
, bo to bardzo rzadki widok. Moze dlatego, że przeszedł na nogach kilku kilometrów
.
Maciek by w zyciu tyle nie zjadl na raz
Ja nie wiem,czepiasz sie syna,rosolek a na drugie gofr to chyba calkiem niezle;-) a co nalesniki sie tez na drugie danie jada to czemu gofra niby nie
Wyluzuj troche,bo mi sie wydaje ze Kuba normalnie je.Maciek tez nigdy o jedzenie nie prosi,czasem jak powiem,ze za chwile bedzie zupka to chodzi i powtarza zupka zupka,ale zadko kiedy zjada cala miseczke bez np czytania ksiazeczek czy lepienia z plasteliny,ewentualnie ze strachu,bo jak panowie wierca to sie troche boi i zajada az sie uszy trzesa

... co oczywiscie nie oznacza abym nie wolała aby zjadł wiecej.

mleko z resztą do dzisiaj pije rano i wieczorem, jak zapomnimy i np leży w łóżku to woła: ale ja jeszcze kakao nie wypiłem:-)
wiem, że macie daleko, ale zmotoryzowane jesteście, a Amelka może się zabrać z daggy np