reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa najwazniejsze, ze spełnia oczekiwania :tak: i czy ja wiem hymmm 3-drzwiowa nie taka mała;-).
Ja mam taka drewniana starą szafe do renowacji, po prababci, u babci w piwnicy ja znalazłam ... moze kiedys znajdzie się dla niej miejsce i kasa na odnowe, bo sama próbowałam ale mi nie szło z drzwiami:-(, podłoga i sufit pieknie sie wyszlifował :tak:

Wy macie fajnie w tych nowych blokach, ze od razu w przedpokoju przewidzane są miejsca na szafy wnękowe i gdzie indziej juz duzych szaf nie potrzeba :tak:. Nie to co u mnie na baraku, przedpokój szeroki aż na 1,20m :angry: i co tam wstwawic :baffled:. Dlatego dobudowałam drugi:-D i tam jest juz miejsce na szafe :-p

reklama
Czasem taka wielka szafa to dobre rozwiązanie ;) My w sypialni specjalnie drzwi przesuwalismy aby własnie cała sciane zabudowac i miec z grzywki ;) moja wneka w przedpokoju dosc spora jest bo 1,8m szeroka :) tam maja byc rzeczy mniej potrzebne, kurtki, buty i tez odkurzacz i temu pochodne ;) tylko kiedy szafy powstaną zobaczymy ;/

My też na wariackich papierach żyjemy, mało mebli, garderoba dopiero w planach ehhh
Tysiące rzeczy na podłodze i w pudłach się wala :-/

Dzień doberek :-)
Czy Wam się tez tak dzieci śnią? Dziecko w dzień, dzieci w nocy, nie wyrabiam ;-)

Cześć dziewczyny;-). Mimo, że dziś sobota to Alkowi to nie przeszkadza, więc pobudka była 6:20, bo syn leżał na brzuszku w łóżeczku i przyglądał nam się przez szczebeleki z miną "wyciągnijcie mnie stąd":-D
Kurcze a z racji tego, że jest chory i mniej jada to znowu zaczął się budzić w nocy na butle:confused2:, mam nadzieję, że jak wyzdrowieje to znowu będzie spał całą noc:-)
A co do umeblowania, to jak już pisałam, My póki co wynajmujemy mieszkanie, więc tak naprawdę tylko parę rzeczy jest naszych, w tym większość Aluśka:-), a już się nie mogędoczekać, jak będę urządzać Nasz własny kącik:tak:
A i trzymajcie kciuki bo na 11-tą mykamy jeszcze dzisiaj do neurologa:tak::-)

Hej!
ja tylko wiaterek zrobię.
Myśmy też o 6.30 wstali,ale Maciek maruda zasmarkany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Piszę Wam odrazu żebyście zdecydowały czy przyjdziecie i czy z dziećmi.W prawdzie chory nie wiadomo jak nie jest,ale nie chciałabym żeby któryś dzidziuś wyszedł od nas z bonusowym katarem.
Jak by co to my jesteśmy w domu,salatka już zrobiona :sorry:i nawet fototapeta naklejona:-p
Ewentualnie znow będziemy musiały to przełożyć:sorry::-(
Dajcie znać.

Agita
powodzenia u neurologa!
Arcobaleno nosidełko czeka,a Atrium jest na malince,widziałam,ze Agita Ci już wyjaśniła jak trafić:tak:

Madzia ja melduję swoją gotowość do przybycia:-), Mój Aluś też chory zostaje w domku, więc ja przybędę sama w delegacji:-), ciasto czeka, soczki tez, ale oczywiście jeśli większość nie zdecyduje się przyjsc ze względu na dzieciaczki to spoko, w inny termin też się wpasuję:-)

Arcobaleno nie masz za co przepraszać,bo to w sumie ja powinnam:sorry:.Kurde taka szkoda,że tak wyszło,ech:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agita spoko wpadaj,nawet ja większość się nie zdecyduje,a kiedy indziej jak wszyscy będą mogli to weżmiesz też Aluśka i m:tak:Najwyżej weźmiemy ciasto,salatkę i przeniesiemy się do Anik,zeby jej towarzstwa dotrzymać,bo sama z dzieciakami będzie:-D

Rubi dzwoniła ,ze też nie przyjdzie ,bo Jasiek pociągający:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry