reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arcobaleno dzięki:-), zobczysz ani się obejrzysz a Nikoś też będzie miał taki komplecik:-)
A teraz poprawka:-)
Właśnie P, zauważył, że razem z górną lewą jedynką przebiła się Alusiowi też dwójka, więc aktualny stan uzębienia to 6:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bry

a czemu mi sie nie wyswietla ze sa nowe posty? lookam, widze ze na zielono nie jest zaznaczone to nawet nie wchodze a Wy tu gadacie....

u nas masakra - Monia chora - antybiotyk bierze a mimo to od 5 dni ma temperature :-( boje sie ze sie skonczy szpitalem :-(

aga2003 chyba juz rozpakowana i przeszczeliwa tak ze zapomniala nam sie dzidzia pochwalic ;-)

3majcie sie cieplo i nie dajcie sie chorobom!!!!

Witam wszystkie kobitki!:-)

Rubi i ja się intensywnie zastanawiałam why Ty nie lookasz tutaj...:baffled:. Bidna jesteś z tymi choróbskami, tak właściwie Monia bidna strasznie jest. Zdrówka, zdrówka dla małej. Oby jak najszybciej się polepszyło.
A ja muszę się koniecznie pochwalić, że mój łobuz skończył wczoraj roczek:-) Wczoraj świętowalismy w gronie najbliższej rodziny,a w niedziele konkretna impreza:-)

Miłego dzionka dziołszki:-)

Hej Dziewczyny:-)
U nas normalka, tyle tylko, że Alusiek coś popłakiwał w nocy, ale nie ma Ani temperatury, ani nic, rozrabia jak zwykle więc mam nadzieję, że nic Mu nie dolega:tak:
Kamea Wszystkiego NajNajNajlepszego dla Kubusia !!!
Rubi zdrówka dla Monisi, mam nadzieję, że jednak do szpitala nie traficie:no:
agnieszka...24 dziękuję w imieniu Alusia:-), wczoraj jak czyściłam Mu ząbki wieczorem to miałam przyjemność poczuć dosyć intensywnie na palcu te jego nowe ząbki:eek::-p

reklama
AGITA a no widzisz?? juz nastepne w zasiegu ''dotyku'' ;)
ani sie obejrzysz jak beda wylazic jak grzyby po deszczu..wszystkie naraz :)

ja pije wlansie kawusie pyszna-ktora ma ochote??

Do góry