reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

.
¨)
*´¨)
¸.*´¨)
´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨)
..\~~~~~/.....\~~~~~/
...\~~~~/.......\~~~~/
....\~~~/.........\~~~/
.....\~~/...........\~~/
......\~/.............\~/
.......||...............||
..../****\........../ ****\

Dużo radości dnia codziennego,
spełnienia marzeń co do jednego.
Miłości takiej, że świat nie widział,
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał.
Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile,
a wszystko to w radosną chwilę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :tak:

reklama
Witam się noworocznie :-)

I życzę Wam wszystkim, żeby ten rozpoczynający się rok przyniósł Wam 366 dobrych i wspaniałych dni, pełnych optymizmu, pozytywnej energii i umozliwiających spełnianie Waszych marzeń :-)

Ja sylwestra spędziłąm u sąsiadki - było miło, sympatycznie i wesoło. Teraz znów się zacznie codzienność, jednak jak różna od tej znanej ;-).

Ja też życzę wszystkim spełnienia marzeń i samych przepięknych i radosnych dni w Nowym Roku :)

Ona ja sie wybawilam za wszystkie czasy!!!!! to bylo nasze pierwsze wyjscie od niepamiętam kiedy :) haha no i naprawde zabawa zumbowa sie udala!!!!! do tej pory mnie nogi bolą od tanczenia!!!!

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!!!!

a no cicho cicho...co tu pisac...Dziewczyny w pracy zabiegane, Sylha zamilkla, Madzialena znikla gdzies, A ty Ewuniaf co porabiasz?

a ja jestem ciągle zabiegana - dzieci szkola, do dzisiaj praca - ale niestety nie wyszlo tak jak chcialam zeby wyszlo :( no nic nie bede sie zalić....

W kazduym razie koncze 8 stycznia jeden z kursów i rozpoczynam ostre szukanie pracy i żłobka lub opiekunki dla Hani.... Nie znacie przypadkiem kogoś godnego polecenia i niedrogiego????

A u ciebie Ona co slychać?? Jak Małgonia?? Pewnie juz biega??? Hania dopiero pomału zaczyna sie odwazac na samodzielne wycieczki na dwóch nogach... ale jeszcze tak chwiejnie:) dziwne to bo tak szybko zaczela wstawać i przy meblach chodzić a "puszczać " sie nie chce:-D:-D:-D

Ona a ty masz jakiś kontakt do Madzi??? bo musze sie z nia skontaktować a na bb chyba ostatnio nie zagląda....?

Nabiegałam się dzisiaj po wyprzedażach - przereklamowany temat; do kompletu ubranek brakuje m idosłownie kliku sztuk i prawie nic nie znalazłam, za to naużerałam się z kasjerkami - bo cena nie taka, albo w ogóle ceny w systemie brak :no:

W temacie opiekunki niestety raczej nie pomogę, chyba że sama bym jakiś żłobek zaożyła, ale na to raczej marne szanse.

Nic już dzisiaj nie robię - odpoczywam. Jutro ksiądz po kolędzie...
Jeszcze trochę roboty w domu, a potem wiosna nim się obrócę i pewni też będę tu tak rzadko zaglądać ;-):-D

reklama
Witam się!!!

Villandra z tymi wyprzedazami to tak niestety jest....

Zyczę ci więcej czasu hehe :-D pamietam jak to jest jak na wszystko czasu brak:tak: a jesli chodzi o twoje zaglądanie na bb to powiem ci że noworodek nie jest tak strasznie zajmujący jak starsze dzieci i myślę że będziesz do nas zaglądać i zdawać relacje z tego jak maluszek się rozwija i czy daje pospać w nocy:-D - w kazdym razie ja bede czekać na relacje :)

A u mnie zupka już sie gotuje. O 11 jade do kolezanki sie uczyć . Jutro i pojutrze szkola......

Do góry