reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa po tym bałaganie cośmy ci ostatnio zostawili to sie nie dziwię,że nie masz ochoty na gości;-):-D

Mnie też głowa boli,ale to efekt pobudek nocnych srednio co 2 godziny,bo synuś łóżeczko znielubił:baffled: i koniecznie chciał spać z nami,ale sie nie dałam.Musi sie znów uczyć spać i ładnie zasypiać w swoim łóżeczku,tylko nie wiem teraz jaką metode usypiania przyjąć,po ostatnich wypadach górą:baffled::confused:
Juz tak na serio sie zastanawiam,czy aby nie pozwolic mu spać na kanapie,skoro tak bardzo chce,ale czy on aby nie za mały,żeby spać samemu na takim duzym łózku?Czy nie spadnie:confused: No ale w sumie to niżej niz jak wyłazi ze swojego łóżeczka górą:baffled: Nie wiem co z tym fantem zrobić:no:

reklama
witam Opolanki poniedziałkowo:-) ja też właśnie oczekuję gości, też średnio mi się chce, bo najchętniej to ucięłabym sobie drzemkę:tak::-D

napisałam wczoraj posta.......i go nie ma?????
Buuuu....mnie tez głowa pęka.....a mój synuś zamęcza mnie wolnym czasem

A mi się cały czas chce spać:szok:
Daggy, moja tesciowa mówila, że widziała Twojego Dominika, bo chodzi do tej samej szkoły co siostrzenica mojego Radka;-) A Nina mówi, że fajnego masz tego Dominika;-) No bo Dominiki to fajne chłopaki;-)
Kurde nawet nie mam siły pisać:no:

Hej!

Mój Maciek znów podejrzany,bo jakiś taki cieplutki był rano,kurde myslę,że tym razem to zęby,a nie znów jakieś choróbsko.
Wczoraj w żłobku jak zwykle sie pochwał nasłuchałam.Taaaak.... ciekawe czemu w domu istne czorcisko:confused:
Po powrocie do żłobka zaliczyliśmy jeszcze spacer,wprawdzie do Biedronki i spowrotem,ale jakieś 20 min nam to zajęło,a i tak byłam w szoku ,że tyle szedł sam na nóżkach,bo jeszcze jesienią ciężko było go zachęcic, a jak juz doszliśmy tam i spowrotem to zajmowało nam to z godzine:sorry2:

Dziewczynki proszę o namiar o jakiegoś dobrego gina,fajnie by było jakby przyjmował w przychodni,ale prywatny tez może byc. Kogo polecacie????

Cześć
Polecam Ci dokrora Dariusz Jakimowa, Trafiłam do niego przez przypadek w 2007 r (rutynowe badania z pracy), wykrył u mnie torbiel dermoidalną. Przeprowadził lapaoskopie. Teraz jestem w 25 tygodniu ciąży, i szczęliwa czekam na rozwiązanie.
p.s
Oczywiście chodzę do niego prywatnie:)

Madzia ja chodze do dr Góralewicz, nikogo innego nie znam tutaj, moja szwagierka tez do niej chodzi. Ale zgubiłam numer telefonu do niej :-( Ona przyjmuje prywatnie tylko i troche drogo, za wizyte i USG 150zl :szok:
A mój Patryk ma zapalenie oskrzeli:( dostał antybiotyk i jak nie minie za 2 dni to musimy iść do szpitala :-(

Aga oj bidulek mały:no: Trzymam kciuki żebyście nie musieli iść do szpitala.Mysmy przez to przechodzili rok temu,były zastrzyki,ale bez szpotala sie obeszło. Kiedys też chodziłam do dr Góralewicz,ale do przychodni.Teraz nie wiem czy tam jeszcze przyjmuje.No a prywatnie to te ceny powalające.Ja ostatnim razem byłam i dr Piątkowskiej ,bardzo sympatyczna kobieta,ale u niej tez podobno teraz za wizyte 100zł:szok: a moze ja jestem zacofana i wszędzie teraz takie ceny:confused::zawstydzona/y:

Aga No Dominiki są fajne.....:-):-) Dominik do Niny chodził od malutkiego, bo on przez ta swoja dietę miał takie ząbki słabe...
Madzia ja polecam dr. Bilskiego, pracuje w szpitalu ginekologicznym, ja do niego chodzę prywatnie i ciąże mi prowadził, jest super, miły rzeczowy i wszystko Ci powie co i jak. Nie jest drogi za czas jaki poświęca pacjentom nie bierze dużo, ja płacę 50 zł bo juz długo jestem u niego ale poleciłam kuzynce, która wĸłasnie urodziła i ona płaciła 60 i super zadowolona. Jak chcesz dam ci numer

Amelkowa- jest fanem simsów!! Ma 2 kilka dodatków a teraz dostał 3 i dodatek pod choinkę!
Jutro idę do dentysty ale w czwartek możemy się umówic.Co Ty na to?

reklama
a....zapomniałam Wam powiedzieć , że wpisałam się na listę na to nowe osiedle....klonowe. Super. Jestem podniecona jak stonka na ziemniaku..:tak::tak:;-);-)Tam jest takie mieszkanko jak zawsze marzyłam, i ma wszystko to co chciał mój P.
Niestety takie jak nas interesuje jest tylko jedno na budynek ( ok 100 m2 - łączone dwa mieszkanka, taras 30 m2 i drugi chyba 7m) więc wolny jest budynek E. Rok zakonczenia 2012....no lae moze się zwolni jakas rezerwacje i uda sie szybciej.

Do góry