no to ja dodam jescze fajnego dr Rachwalskiego = też pracuje w szpitalu i przyjmuje w Medremie i na Fieldorfa w medycynie rodzinnej. Prowadzi moją drugą ciążę, robił mi cc przy Karolci i jest niezły w usg - polecam szczerze
daggy - nooooo niezłe to mieszkanko

bomba szkoda tylko że jeszcze 2 lata
ja tez jestem podniecona bo jadę zaraz oglądać płytki hihihihihihi i mebelki do maszego mieszkanka :-):-):-) ma być oddane w marcu i już nie mogę się doczekać 

dziewczyny czy wy pamiętacie gdzie można nauczyć się wiązać chustę?? Wiem że już kiedyś o tym była mowa ale kurcze tak mis ie nie chce grzebać w starych postach - może któraś z was pamięta?? :-);-) będę wdzięczna
dziś moja niunia zrobiła mi niezłą jazdę w nocy od 1 do 3:30 była faza przytulanek i oczy szeroko otwarte

przez to wstałyśmy o 7:45 - jak nigdy :-) fajnie się tak wstaje późno hihihihi
lecę zrobić sobie herbatkę paaaa
daggy - nooooo niezłe to mieszkanko

dziewczyny czy wy pamiętacie gdzie można nauczyć się wiązać chustę?? Wiem że już kiedyś o tym była mowa ale kurcze tak mis ie nie chce grzebać w starych postach - może któraś z was pamięta?? :-);-) będę wdzięczna
dziś moja niunia zrobiła mi niezłą jazdę w nocy od 1 do 3:30 była faza przytulanek i oczy szeroko otwarte

przez to wstałyśmy o 7:45 - jak nigdy :-) fajnie się tak wstaje późno hihihihi
lecę zrobić sobie herbatkę paaaa