reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ewcik :-) u mnie slonko juz widac :-) korzystaj :-) a Ty gdzie mieszkasz? ja na specer z brzuszkami tez sie chetnie wybiore :-)

Amelkowa :-) Madzia :-) beret nie ale my z Monia i Maritka to juz tak :-D

no i zawsze w beret mozna jakiegos kamyka dla obciazenia wsadzic - moze doleci ;-)

moj Jasiek usmarkany i wyglodnialy - wciagnal od rana 5 kanapek, bigosu juz nie dal rady wcisnac ale na obiad sobie zazyczyl zupe i kotleta :-) :-D chyba ten katar choroby nie przyniesie ;-) moze mu wyleci co ma wyleciec i pojdzie do przedszkola wtedy bede "wydolna spacerowo" :-) bo teraz nie mam go z kim zostawic zeby sie po miescie szlajac :-)

reklama
jak sobie kupie nawigacje do Marity to przypelzne i na Sloneczne ;-)

Jasiek jednak niewyrazny...spal po poludniu...jutro chyba trzeba bedzie do dr G pojechac...

ruch jak na Marszałkowskiej :szok:
Amelka z powrotem Radka to długa historia i nie chce tez o tym tutaj na forum pisać, generalnie miał wracac w marcu, ale nie chce zostawiać projektu, ja się nie zgadzam i obecnie szukamy kompromisu :wściekła/y:
rubi zdrowia dla Jaśka i kciuki za "wydolność spacerową";-) pytasz czy jeżdżę autem na Mickiewicza ;-) jakoś spacer 1 Maja mi nie pasuje ;-) ale masz racje, jestem leniwa i zanieczyszczam środowisko :zawstydzona/y: powiem Ci jeszcze, że w sobotę na poczte główną pojechałam autem :zawstydzona/y: ale już więcej tego nie zrobię, skasował mnie za parking na kilka minut 2zł :szok:
no, ale żeby nie było, że jestem taka okropna to powiem Wam, że dzisiaj poszłam do Rossmanna na piechotę (nie ma gdzie zaparkować;-)), no i zabrałam Dominika na plac zabaw koło Domu Kultury:tak: rubi sama widzisz, musisz chodzić na Wyspę na spacery, bo źle ze mną :-)

oprócz tego, Patrykowi tez idą zęby, źle śpi, a ja razem z nim.... ale ma już 5 zębów :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobre rano :-)

Amelkowa :-) a Ty u mie nie bylas ze mi tu o kiepskim stanie gotowosci opowiadasz??? ;-) ja sie przyznaje bez bicia - w domu robie to co niezbedne do zycia - jedzenie, pranie, zabawa z dzieciakami :-) reszta (czytaj: sprzatnie) moze poczekac... jak tylko da sie smignac na spacer to smigam :-)

wczotaj wrocilam o 17:30 :-) mloda spala ale ja juz dosc konkretnie zmarzlam bo mialam tylko cienki golf i kurtke sztrukowa bez podszewki...

Agnieszka ;-) Ty tez badz w gotowosci spacerowej :-) wczoraj spacerowalam nad Mlynowka :-) a na Mickiewicza nie musisz isc 1 Maja!!! smigasz przez wyspe do MDK, przez zielony mostek, kawalek Krakowska, skrecasz w Kosciuszki i mkniesz prosto, niezapominajac ze na koncu Kosciuszki mieszkam ja :-) wywolujesz mnie odpowiednio wczesniej i juz mamy spacer - idziemy po Dominika a potem my Was odprowadzamy na wyspe :-) albo odwrotnie...spotykamy sie na wyspie i wy nas odprowadzacie do domu :-) albo w strone domu bo my raczej dlugo i okrezna droga wracamy do domu :-)

a jak jeszcze Madzie gdzies na Prusa wyczaimy to tez porwiemy :-)

aha...Amelkowa :-) ja mam jeszcze pare rzeczy od saly :-) takich na stersze dziewuchy - przybadz to zobaczymy co na ktora laske bedzie dobre ;-)

OK... zmykam

ok rubi dzisiaj nie dam rady, bo jade zaraz z Patrykiem do alergologa,potem praca, na spacer pójdę o 16:30 tutaj koło mnie do parku, może wpadniesz????
Ale jutro chętnie odbiorę Dominika tak jak pisałaś. Ja go odbieram koło 15:30

A co powiecie na duży spacer w sobotę do zoo?????:tak:

Agnieszka :-) jak tylko R bedzie w domu zeby mi Jaska przypilnowal to luzik tylko musialabym Monie wczesniej nakarmic bo dzis akurat nam jedzenie wychodzi o 16:30... dam jej cyca ciut wczesniej to moze damy rade ;-)

a jutro to jeszcze zobaczymy ktora wersje odbierania Dominika z przedszkola wybierzemy :-)

duzy spacer w sobote raczej nie wypali bo ma byc 12 st.C i padac deszcz chyba ze sie znow prognoza zmieni... kto ich tam wie???

aha... czy Patryk bezzebnej Moniki nie zje? :-D bo ona poki co odgryzc sie nie moze :-);-)

zwalniam kompa choremu synkowi ;-)

pa

ok, ja tez Patryka tak koło 16:30 karmię i potem zaraz wychodzimy do parku.
Szkoda, że Jaśko jest chory, bo Dominik pewnie chętnie by się z nim pobawił :tak:
To w razie czego czekam na telefon;-)
A o Monię się nie martw, Patryk gryzie tylko siebie póki co :-D
A Patryk nie ma astmy, jak na razie taka diagnoza:tak: Ma cały czas zawalony nos, ale nie ma kataru :baffled:troche tego nie kumam, podobno gdzieś tam coś było niedoleczone stąd te świsty :baffled: płuczemy dalej nos i za miesiąc do kontroli.

Nooooo jestem w szoku chyba nie dam nadrobić Was - tak naskrobałyście hihihi
ale faaajnie :-D:-D:-D w takim razie jutro biorę ze sobą lapka do szpitala i w błogim lenistwie będę cyztać czytać czytać :-D

dziewczyny zamówiłam sobie chustę tyryryryryryryry jest taka fajna że już nie mogę się doczekać kiedy do mnie przybędzie....Amelkowa wtedy umawiam się z Tobą na instruktaż wiązania noworodków oooooo :tak::tak::tak:
a chusta taka:
CHUSTA BABYLONIA BLUE CURACAO - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci

robię ostatnie porządki, prasuję małej ubranka bo dziś oniemiałam jak zobaczyłam że mój mąż wyszykował karolinkę do żłobka w .....piżamkę (górę) i spodenki wyświechtane które ma tylko po domu :no::no::no: szkoda gadać....

no i tę torbę muszę dopakować i już :baffled:

trochę mi szkoda że juz pojutrze nie będę w ciąży bo to jednak fantastyczny okres :sorry2:
i duuuuża obawa jak to będzie po powrocie do domu....

no nic spadam robić małej naleśniki a co niech zje to co uwielbia hihih

reklama
Do góry