reklama
anik......ja wczoraj myślałam o smoczej jamie!!! szkoda, ze nie wiedziałam ze idziesz!!
A baba jest wredna jakas!! Miałas przezycia!!
Agita, mozesz pojechac z nami.....a to w takim razie z chłopem czy bez??
Aha i czy mozna zabrac tez starszego syna czy trzeba za niego zaplacic??
A baba jest wredna jakas!! Miałas przezycia!!
Agita, mozesz pojechac z nami.....a to w takim razie z chłopem czy bez??
Aha i czy mozna zabrac tez starszego syna czy trzeba za niego zaplacic??
Arogo
Fanka BB :)
hej
Właśnie rozmawiałąm z Magdą i ona tez chętnie pójdzie, ale nie ma dostepu do netu:-( nie wie tez czy uda jej się pojechać do mamy, bo odpieluchowuje Maćka i nie chce się z nim nigdzie ruszać na razie
mówi, że już ma dosyć, oby się biedna nie poddała i nie wróciła do pieluch
a rubi nie wiadomo kiedy będzie miała internet, może dziś, a może za 2 dni :-( ale ma się dobrze, Monia jak zwykle aniołek, ja naprawdę nie wiem czego ona chce od tej swojej córeczki;-)
anik widziałam Cię dzisiaj jak szłaś w wózkiem i pieskim;-)
Właśnie rozmawiałąm z Magdą i ona tez chętnie pójdzie, ale nie ma dostepu do netu:-( nie wie tez czy uda jej się pojechać do mamy, bo odpieluchowuje Maćka i nie chce się z nim nigdzie ruszać na razie

a rubi nie wiadomo kiedy będzie miała internet, może dziś, a może za 2 dni :-( ale ma się dobrze, Monia jak zwykle aniołek, ja naprawdę nie wiem czego ona chce od tej swojej córeczki;-)
anik widziałam Cię dzisiaj jak szłaś w wózkiem i pieskim;-)
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej Babki
witaj Czarna w opolskim gronie :-) :-) fajnie, że nowa mamuśka będzie plotkować Z nami
Hiox utrzymasz, utrzymasz ja w szpitalu też sama byłam i podczas zakładania wenflonu też myślałam, że nie dam rady i co??????? łatwo nie było ale dałam radę
a co dopiero szczepionka tylko "pik" i koniec. Powodzenia
jestem maniaczką seksu w wielkim mieście więc zaraz lecę oglądać .........
miłego wieczorku;-)
witaj Czarna w opolskim gronie :-) :-) fajnie, że nowa mamuśka będzie plotkować Z nami
Hiox utrzymasz, utrzymasz ja w szpitalu też sama byłam i podczas zakładania wenflonu też myślałam, że nie dam rady i co??????? łatwo nie było ale dałam radę

jestem maniaczką seksu w wielkim mieście więc zaraz lecę oglądać .........
miłego wieczorku;-)
Oszzzzz jak gorąco a dopiero 9 

jak tu wytrzymać??
dziewczyny czy jest tu w opolu jakieś miejsce gdzie można do cieniaaaaa ale bez komarów??
wczoraj nas tak pożarły france że bąbel na bąblu a tylko na łąki niedaleko amelkowej poszliśmy grrrrrr
karola w żłobku'
wojtek śpi
mnie się nic nie chce - idę poleniuchować
paaaa
czarna pozdówki :-):-):-) buziak dla Olisia od Karolci

jak tu wytrzymać??
dziewczyny czy jest tu w opolu jakieś miejsce gdzie można do cieniaaaaa ale bez komarów??

wczoraj nas tak pożarły france że bąbel na bąblu a tylko na łąki niedaleko amelkowej poszliśmy grrrrrr
karola w żłobku'
wojtek śpi
mnie się nic nie chce - idę poleniuchować
paaaa
czarna pozdówki :-):-):-) buziak dla Olisia od Karolci

Arogo
Fanka BB :)
witam
czarna witaj :-)
ja od rana pozałatwiałam co miałam załatwić i siadam do pracy;-)
anik nie moge CI zaproponować miejsca w cieniu bez komarów, bo mieszkam nad Odrą
tutaj to dopiero tną 
ciekawe jak rubi, biedna odcięta od świata
jesli chodzi o szpitale i ukłucia to mój Dominik wrzeszczał zanim go ukłuli, na sam widok igły(synek tatusia;-)) a jak go kłuli to mówił auć auć i nawet nie zapłakał
czarna witaj :-)
ja od rana pozałatwiałam co miałam załatwić i siadam do pracy;-)
anik nie moge CI zaproponować miejsca w cieniu bez komarów, bo mieszkam nad Odrą

ciekawe jak rubi, biedna odcięta od świata

jesli chodzi o szpitale i ukłucia to mój Dominik wrzeszczał zanim go ukłuli, na sam widok igły(synek tatusia;-)) a jak go kłuli to mówił auć auć i nawet nie zapłakał

reklama
hej kobitki....gorąco......ja dzis chate doprowadzam do ładu......ostatnio bywałam u mamy, bo rodzinka sie zjechała i w domu sajgoon..........błe.....nie chce mi sie....ale około 17 wyjdziemy moze na jakis plac zabaw.....