reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzięki dziewczyny za super kawkę, możecie wpadać cześciej:-) na serio, tak krótko mieszkam w Opolu, a już mam tyle super koleżanek;-)

Rubi ja mam takie samo odczucie, że mogłybyśmy gadać gadać i gadać:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Monia śpi :-) dam jej pospać do 17:15 :-)
R też śpi - jego budzić nie będę a nawet zaraz pojdę po koc i męża przykryję ;-) nie żebym się starym koniem jakos specjalnie przejęla ale...póki on śpi to ja mam nieograniczony dostęp do komputera :-D

lece po koc ;-)

Rubi R powinien cię na rekach nosic, super zonka mu sie trafiła :tak:

Kubus pokochał bollywood;-)
[video=youtube;4aumLcSU3-g]http://www.youtube.com/watch?v=4aumLcSU3-g[/video]

Bry ;-)

Co to za lato, ja chce upały :-p
Wywiesiłam dwie pralki na ogrodzie i teraz w kazdej chwili musze byc goowa do sprintu po nie ... coraz więcej czarnych chmur nad domem sie gromadzi.

Miłej soboty laski, lece do syna, który własnie wstaje z drzemki :-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje dzieci nie chca spać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam dość proszę, błagam nic nie dociera moje jedno i drgie dziecię od 2h powinno spać a lata sobie po mieskaniu i nie wiem co znia robić bo na spiące nie wyglądają :no::no::no: sama bym chętnie wskoczyła w kimono - jakas nie tomna jestem ale się nie da :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: g nie ma cały dzień pojechał na impre i wróci dopiero w środku nocy :crazy: a te maluchy tak midają w kość czemu im sięnie chce spać??
hmmmm

rubi zapomniałam o książce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( może wyskoczysz dziś gdzieś na spacer to się zgadamy
ooo ryczą :wściekła/y::wściekła/y:

pphiiiii usneły wyobrażacie to sobie tzn sa w trakcie kazde w swoim łóżku hiiihihihiiii jeszcze nie zapeszam tfu tfu

więc mogę teraz troszkę dłużej, rano próbowałam coś napisać ale kazdego posta mi zjadało buuuu
a więc:
rubi co do książki to ja bardzo chętna jestem a ze wyjezadżam jutro do rodziców na tydzień to chętnie bym ją dziś pozyczyła :)
aga - dzięki za pyyszzzną kawkę w super towarzystwie i powiem ci że masz bardzo milutkie mieszkanku jak spedziłam chwilkę na pododze z wojtkiem to az mi się oko przymkneło hihihihi a to rzadkość w nowym miejscu więc dobre fluidy sa tam na pewno :)
i jeszcze raz wielkie dzieki za ciuszki - winko już mam :) tylko musimy się dogadać na przekazanie :)

no i dziś jestem sama calusi dzień, może w końcu pojade do tej bajlandii po chustę o kurcze jak mi się nic nie chce
musze zrobić sobie kolejną kawkę moze kroś chętny??
jak tak to zapraszam :)

ależ tu dzis pustki....
ja tylko chciałam powiedzieć że moje dzieci wcale nie śpią :-:)crazy::no: to był tylko falstart :baffled::baffled::baffled:
mam dość....

anik ;-) mi się o książce przypomniało dopiero jak od Agi wychodziłam... ale ja jej w ogóle zapomniałam zabrać ze sobą...

dziś mam sajgon w domu bo w końcu namówiłam brata zeby przyjechal i pomogł R wynieść stół do piwnicy bo u Jaśka w pokoju stoją 2 duże stoły od...chrzcin Moni... trza się pozbyc stołu, foteli a najgorsze jest to ze żeby to powynosic to najpierw trza z tymi gratami potańczyć w mieszkaniu - z jednego pokoju do drugiego, z drugiego do trzeciego i tak...bez sesnu ale jakoś trzeci pokój trza odgruzowac zeby sie dostać po fotel ktory bedzie mieszkal w piwnicy...:-/

jak możesz to podjedz do mnie albo koło Medremu to wyskokne i Ci tą książeczkę dam ;-) bo na picie kawki nie mam dziś warunków :-( za to jak ogarnę w chacie to... będzie duuuuuuuuuuzo miejsca ;-)

reklama
A My dziś mamy dzień buszowania. Aleksowi ani się śni spać, tylko cały dzień się śmieje i buszuje w swoim centrum dowodzenia na podłodze:-). Wczoraj oczywiście grill u koleżanki nam nie wypalił, ale i tak posiedzieliśmy przy cieście (eh znowu bieg naokoło bloku żeby zrzucić:-)) i poplotkowaliśmy. A z racji tego, że dziś sobota, to oczywiście jeszcze wielkie sprzątanie. Miałam jeszcze dziś chęć umyć okna, ale na dobrych chęciach się skończyło:sorry2:
Cześć Arcobaleno ja mam troszkę starszego synka od Twojej dzidzi ale u mnie było tak samo. Przez pierwsze 2 - 2,5 miesiąca Alek nie chciał usypiać nigdzie indziej jak tylko na rękach, a odkładać musiałam go delikatniej niż jajko, żeby nie poczuł że go przekładam i już nie jest na rękach. Ale jakoś tak z dnia na dzień Aleks się sam nauczył, że po kąpaniu zawsze usypia w łóżeczku, a w dzień albo go bujam troszkę w wózku, albo przytulam się do Niego na łózku i Aluś zasypia, albo sam pada, a jak już jest marudny i nie umie zasnąć, to wkładam Go do huśtawy i nie minie 5 minut, a Mały śpi i wtedy przekładam go do łóżka:-). Więc głowa do góry, napewno niedługo minie usypianie na rączkach:-)

Do góry