Kamea
Fanka BB :)
Agita i Acrobaleno, czy mowa o dr Sygulli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agita to fajnie że wszystko ok. :-)
Ja na kontrolne USG też szłam z dusza na ramieniu, a jeszcze lekarz który to USG robił na początku wizyty z nami żartował, na czas badania zamilkł, ja się pytam czy wszystko ok, a on ani słowem do mnie, zasiadł przed komputerem i pisze coś, później kasuje i zaczyna od nowa. My z mężem na siebie, ja już miałam panikę w oczach. Znowu pytam czy wszystko dobrze, a on dalej nic, spociłam się jak mysz.Nagle się uśmiecha i mówi że wszystko w porządku i że dobre wieści na koniec sobie zostawił, myślałam że go uduszę!!!
Koleżankę podobnie wkręcił![]()
Dokładnie, co miałaś podobne przejścia?Agita i Acrobaleno, czy mowa o dr Sygulli?
Ja też uważam, że to dobry specjalista, nasz neurolog też ma o nim świetną opinię ale te jego poczucie humoru.....Dr Sygulle znam dosyć dobrze, m.in. ze szpitala, no w przychodni nie raz robi nam badania. Facet jest dosyć specyficzny i trochę...zboczony... ale jako specjalista - moim zdaniem b. dobry.
Hiox jak Ty jetes gruba to ja chyba jestem garbata!!!!!!!! no nie przesadzaj dziewczyno hmmmm

nosz broda mi zadrżała 

bo wiesz co ja wczoraj wieczorem jak moja misia się do mnie wtuliła przy zasypianiu toooo hmmmmmm aż serce mi się ścisneło z radości że ona taka kochana a ja taka szczęśliwa 

a przecież tak niedawno całkiem się na nią zablokowałam ----- więc wiem co czujesz 
:-):-):-) ---- i wielkie dzięki boooo to dzięki tobie zrozumiałam i zmieniłam swoje beznadziejne zachowanie 

u nas znów dziś płacz na nocniku, wynik = siuku na podłogę 

musze kupić jakiegoś offa czy cuś bo karola tez ma kilka bąbli a tak ją pilnowałam