reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi no to niezły wynik - może olimpiada w przyszłym roku z Monią na czele??:-D A co do spania to u Nas jest tak samo. Jak Aleks zasypia i chcę się kimnąć razem z Nim to się za 15 minut budzi, a jak myślę, że jednak szkoda się kłaść, bo pewnie i tak się obudzi to cwaniak potrafi 2 godziny spać:dry:
Hiox poproszę trochę Twojej energii - bardzo mi sę przyda:tak:
Madzia to się dzisiaj pokawujesz jeszcze z koleżanką:-)
A Mój synuś znowu zasnął, coś dzisiaj dobrze śpi, chociaż trochę też marudzi:baffled:, a najlepsze jest to, że na początku tak super jadł obiadki, a teraz łobuz też zje, ale ile się przy tym napluje to szok. Najlepiej karmić go w łazience i to na golasa, oczywiście i Aleks i ja musielibyśmy być goli:-D

reklama
Rubi no przesr..e z tymi kolejkami i rejestracjami na Witosa:crazy:.Nawet na odczulanie teraz trzeba sie też rejestrować- i po co takie utrudnianie???? nie wiem:no:

ponoć po to każą się zgłaszać na dole żeby lekarz miał historię choroby w komputerze w gabinecie... tylko nadal są papierowe kartoteki które babki wnoszą na piętro... a że przychodni dużo a babek w rejestracji mało to chwilka schodzi...:-(

Agita bierz jak chcesz tak jak ja zapodawac flaki z olejem :-D.
Cos wyjsc nie mozemy z domu, zapomniałam, ze obiadu jeszcze nie mam (miałam gotowac w Pierożku:-p. tylko syn zaliczył kime ledwo co go posadziłam w aucie na podwórku pod blokiem, wiec opcja odpadła):rofl2: i teraz na szybko spaghetti robie, jeszcze chwilka i lecimy :biggrin2:

W przyszłym roku jak wypali nam jeden deal to dopiero będę miałą latania ... moj remont i mamy budowa to pikus przy tym ... ale ja jestem dobrej mysli, bo kto załatwi mi jak nie ja sama :-p. Trzymac mi kciukasy prosze :tak:

Dziewczyny mozecie wierzyc lub nie, ale ja ani razu nie spałam w dzien odkąd mam Kubcia :tak:. Ja się boje ze zasne jak kamien i go nie usłysze jak wstanie, wiec nie sypiam w dzien :no:.

Mam nadzieję, że uda mi się wkleić moje zdjęcie po metamorfozie:-). Tak wogóle, to Mój P. też był wczoraj u fryzjera i teraz wychodzi, że to Alusiek ma najdłuższe włosy u Nas w rodzinie:-D
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

hahah widzę, ze mi sie udało jakoś wkleić ten Mój nowy Image:-D
Hiox kciuki trzymane:-)
A co do niespania to, Mój P. natomiast mówi, że on w nocy nie śpi, tylko czuwa, czy Alusiek się nie budzi, tylko szkoda, że przy tym czuwaniu chrapie jak parowóz:-)

:-) do Pani Izy czy do pani Basi? Muszę zadzwonić i się umówić :-) skoro już trzecia osoba mi ten salon poleca to musi coś w tym być :-)
a jak z cenami??? bo nie wiem czy mnie bedZie stac...chce się tylko strzyc ;-)

No powiem Ci Rubi, że jestem w miarę zadowola z usług, a chodzimy tam już ponad rok:-). Chodzimy do Pani Basi, a za strzyżenie płacę 35 zł:-)

reklama
Do góry