reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

mi po ciąży włosy też wychodziły garściami.Nie martwiłam się ,bo mam ich za dużo,ale zaczęłam brać belisse i urosły ze zdwojoną siła,tylko szkoda ,ze ni tylko na głowie:sorry2::-D Ale wtedy już nie karmiłam.

reklama
Dziewczyny szukam neurologa dziecięcego. rubi i arcobaleno dały mi namiary na lek. Arkadiusza Tabora - podobno przyjmuje też prywatnie i na lek. Mariusza Wierzbickiego (podobno przyjmuje też w Ozimku) Nie wiecie może których z nich jest lepszy? Nie chce trafić do jakiegoś konowała.

tzn. Wierzbickiego sama w necie znalazłam. Zależy mi na czasie, bo z nerwów miejsca nie umiem sobie znaleźć...

znalazłam dużo pozytywnych opinii na temat Wierzbickiego.

Ostatnia edycja:
Byłam prywatnie, raz udało mi się zaraz na drugi dzień iść bo o to wyprosiłam Nikoś miał wstrzymane szczepienie, była potrzebna konsultacja neurologa, a za 2gim razem czekałam ok 2 tyg. Pierwsza wizyta 100 zł każda
nastepna 70 zł

reklama
Do góry