reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej hej
Ja na moment, ledwo doczytalam:-)
Rubi w srode wpadaj do mnie na ploty;-)
Wakacje fajne, ale super, ze sie skoknczyly, z malymi dziecmi nad morzem to zaden odpoczynek, szczegolnie jak pada, wtedy mozna wariacji w pokokju z nimi dostac:no:
Pozniej wkleje kilka fotek, teraz wracam do dzieci, bo dzisiaj nie poszly do przedszkola i mam ciag dalszy maratonu:szok:

reklama
Aga ;-) to dasz znać jak się obrobicie po powrocie z pracy/przedszkola/żłobka i Was nawiedzim :-)

Monia musi tesciowe zdać relacje z pierwszego dnia w żłobie ;-)

a ja już mam prawie wszystkie kwity do żłobka ;-) R mnie nastraszyl bo dzwoniłam do niego 45 minut przed wizytą u dr G czy udało mu się załatwić zaświadczenie czy musimy z małą jechać a ten mi mówi że zapomnial a jest pod Namysłowem i nie zdąży... serce mi stanęło...akurat mialam karmić młodą i nie wiedzialam czy to jedzenie brac w kieszen i karmic ja w drodze do przychodni czy jak... jak mi sie mleko w (.)(.) zwarzyło i córka spać nie bedzie mogła to...sie wyprowadzam do Jaska :-)

jutro czeka mnie koczowanie przed gabinetem profilaktyka (przyjmuje zastępczyni jakas od 11:00 ale pielegniarka powiedziala ze bedzie duuuuuzo ludzi więc biorę młodą w chuste i idziemy ok 9:00 zająć sobie kolejeczkę :-)) i wsio bedzie załatwione :-)

no...nie tak do konca bo muszę chate na wymiane okien przygotowac... zupełnie nie wiem co i jak... ale co tam..damy rade ;-)

Rubi zmienialibyscie czesciej mieszkanka to R miałby stałe zlecenia ;) Współczuje ci tej pylicy wszechobecnej :/ Powodzenia w złobku Moni i miłego pierwszego dnia po wakacjach w przedszkolu Jasiowi :)

Aga witaj :) czekamy na fotki :)

Ulewa nieziemska nas złapała, zmoklismy z synkiem nie na żarty. Kubciowi sie podobało i się zasmiewał :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale obciach...

zięć ma dziś pierwsze urodzinki...

NAJLEPSZEGO PATRYCZKU :-)
ZDRÓWKA * SZCZĘŚCIA * MIŁOŚCI

PS. jak sie kliknie na fotke to ladniejszy jest obrazek...ja to nieumiak komputerowy jestem

Załączniki

• happy birthday.gif
    happy birthday.gif
    81 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
cześć dziewcyzny witam się po powrocie z wakacji
było suuuoper :-):-):-) szkoda tylko że tak krótko :baffled::baffled::baffled: no ale cóż ....

Aga buziaki dla Patryka :tak:;-):-)

Rubi wpadaj do mnie :-) odbieram karolkę około 15 ze żłoba i jestem wolna tzn z dwójką maluchów :-):-):-) więc możesz wpaść do mnie albo możemy się umówić gdzie tylko chcesz :tak:

poszłam dziś do dentysty i 500zł poszłooooo :no::no::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: a przecież miało być gratis :baffled::baffled::baffled:

jutro jadę do pracy pytać o powrót czy jeszcze jest do czego :baffled::baffled::baffled:
trymajta kciuki plissss

dzieki w imieniu Patryka:-)
obiecane kilka fotek;)

Załączniki

• Chlapowo_22.jpg
    Chlapowo_22.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 65
  • Chlapowo_02.jpg
    Chlapowo_02.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 69
  • Chlapowo_24.jpg
    Chlapowo_24.jpg